Bluetooth

Bluetoothin avulla voit yhdistää Spotifyn näppärästi eri laitteisiin, esimerkiksi kaiuttimiin, kuulokkeisiin tai autoosi. Se on kätevä tapa toistaa musiikkia silloinkin, kun Wi-Fi-yhteyttä ei ole.

Vinkki: Lue lisää Spotifyn kuuntelusta autossa ja kaiuttimissa.

Näin pääset alkuun

Näillä ohjeilla voit striimata Spotifyta puhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta toiseen Bluetooth-laitteeseen:

1. Kytke Bluetooth päälle molemmissa laitteissa.
  2. Valitse toistolaite puhelimen, tabletin tai tietokoneen Bluetooth-asetuksista.
  3. Avaa Spotify ja laita musiikki soimaan!

Tarvitsetko apua?

Jos et saa Spotifyta soimaan Bluetoothin välityksellä, näistä vaiheista voi olla apua:

• Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen.
  • Sulje kaikki sovellukset, joita et käytä.
  • Käynnistä laitteet uudelleen.

Jos ongelma ei poistu, vikaa on ehkä etsittävä itse laitteesta. Saat apua valmistajan tukisivustolta.

Voit kokeilla myös seuraavia vaihtoehtoisia tapoja kuunnella Spotifyta eri laitteilla:

Päivitetty viimeksi 01. elokuuta 2018