LG

Voit soittaa lempimusiikkiasi LG TV:llä käyttäen Spotify-mobiilisovellusta tai LG TV:n kaukosäädintä.

Näin pääset alkuun

Vuoden 2016 LG TV -mallit ja uudemmat

Ohjaus LG-kaukosäätimellä

1. Paina LG TV:n kaukosäätimen Home-painiketta ja valitse sitten valikosta LG Content Store.
  2. Valitse oikealla olevasta valikosta Premium, niin löydät Spotifyn.
  3. Valitse ja asenna sovellus.
  4. Avaa sovellus ja valitse KIRJAUDU SISÄÄN tai REKISTERÖIDY, niin pääset musiikin pariin.

Ohjaus Spotify-sovelluksella

Käytä Spotify Connectia musiikin ohjaamiseen mobiililaitteen, tabletin tai tietokoneen Spotify-sovelluksella:

1. Varmista, että laitteesi on samassa Wi-Fi-verkossa LG TV:n kanssa. Avaa Spotify.
  2. Laita kappale soimaan. Valitse mobiililaitteella Käytettävissä olevat laitteet tai napsauta tietokoneella -kuvaketta.
  3. Valitse LG TV laiteluettelosta, niin pääset musiikin pariin.

Tutustu muihin tapoihin kuunnella Spotifyta televisiolla.

Tarvitsetko apua?

Saat apua sovelluksen käyttöönottoon ja vianmääritykseen LG TV:n tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.