En pysty kuuntelemaan Spotifyta TV:lläni

Katso tarkemmat ohjeet siihen, miten saat Spotifyn soimaan TV:ssäsi, artikkelista Spotify TV:ssä.

Voit tarkistaa, tukeeko TV:si Spotify-sovellusta, siirtymällä TV:n sovelluskauppaan ja hakemalla Spotifyta. Vaikka TV:si ei tukisikaan sovellusta, kaikki viihdejärjestelmät on mahdollista päivittää soundbarilla tai mediasoittimella, joka tukee Spotify Connectia.

Lisätietoa Spotifyta tukevista laitteista on Spotify Everywhere -sivustolla.

Toisto TV:n sovelluksella

Jos TV:n Spotify-sovellus ei toimi, tee näin:

• Tarkista, että TV:ssä on internetyhteys.
  • Varmista, että internetyhteys on vakaa. Testaa yhteys toistamalla jotain muuta.
  • Tarkista TV:n sovelluskaupasta, onko Spotify-sovellukselle saatavilla päivityksiä.
  • Varmista, että TV:n ohjelmisto on ajan tasalla. Jos et tiedä, miten ohjelmistoversio tarkistetaan ja päivitetään, selvitä asia laitteen valmistajalta.
  • Tarkista, että TV:si tukee Spotifyta. Voit tarkistaa asian Spotify Everywhere -sivustolta tai laitteen valmistajalta.

Eikö vieläkään toimi?

• Käynnistä TV uudelleen.
  • Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen.
  • Poista TV:n Spotify-sovellus ja asenna se sitten uudelleen.
  • Mikäli mahdollista, yritä käyttää eri Wi-Fi-yhteyttä.

Jos ongelma ei poistu, vikaa on ehkä etsittävä laitteesta tai Wi-Fi-yhteydestä. Katso tarkemmat ohjeet operaattorin ja laitteen valmistajan tukisivustoilta.

Toisto puhelimesta tai tabletista

Jos Spotify Connect ei toimi, tee näin:

• Tarkista, että TV:si tukee Spotifyta. Voit tarkistaa asian Spotify Everywhere -sivustolta tai laitteen valmistajalta.
  • Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun toistat musiikkia TV:llä puhelimesi tai tablettisi kautta, varmista, että molemmat ovat samassa Wi-Fi-verkossa. (Jos laitteesi on esimerkiksi yhteydessä mobiiliverkkoon Wi-Fin sijaan, Connect ei todennäköisesti toimi.)
  • Varmista, että laitteessasi on uusin Spotify-versio.
  • Tarkista, että kaikkien laitteiden ohjelmistot ovat ajan tasalla. Jos et tiedä, miten ohjelmistoversio tarkistetaan ja päivitetään, selvitä asia laitteen valmistajalta.
  • Katso, ettet yritä toistaa paikallisia tiedostoja. Connect ei tue niitä.

Eikö ongelma ratkennut?

• Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen.
  • Sulje kaikki sovellukset, joita et käytä.
  • Käynnistä laitteet uudelleen.
  • Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen.
  • Mikäli mahdollista, yritä käyttää eri Wi-Fi-yhteyttä laitteella, jolta toistat musiikkia (eli mobiililaitteella, tabletilla tai tietokoneella).

Jos ongelma ei poistu, vikaa on ehkä etsittävä laitteesta tai Wi-Fi-yhteydestä. Katso tarkemmat ohjeet operaattorin ja laitteen valmistajan tukisivustoilta.

Jos AirPlay ei toimi, tee näin:

• Varmista, että kaikki laitteet ovat samassa Wi-Fi-verkossa. (Jos laitteesi on esimerkiksi yhteydessä mobiiliverkkoon Wi-Fin sijaan, AirPlay ei todennäköisesti toimi.)
  • Tarkista, että kaikkien laitteiden ohjelmistot ovat ajan tasalla. Jos et tiedä, miten ohjelmistoversio tarkistetaan ja päivitetään, selvitä asia laitteen valmistajalta.

Eikö vieläkään toimi?

• Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen.
  • Sulje kaikki sovellukset, joita et käytä.
  • Käynnistä laitteet uudelleen.
  • Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen.
  • Mikäli mahdollista, yritä käyttää eri Wi-Fi-yhteyttä.

Jos ongelma ei poistu, vikaa on ehkä etsittävä laitteesta tai Wi-Fi-yhteydestä. Katso ohjeet operaattorin tai Apple AirPlayn tukisivustolta.

Jos sinulla on ongelmia saada Spotify toimimaan Chromecast-laitteessa, tee näin:

• Tarkista, että musiikin toistolaite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Chromecast. (Jos laitteesi on esimerkiksi yhteydessä mobiiliverkkoon Wi-Fin sijaan, Chromecast-yhteys ei todennäköisesti toimi.)
  • Varmista, että Chromecastin ohjelmisto on ajan tasalla.
  • Varmista, että laitteessasi on uusin Spotify-versio.
  • Katso, ettet yritä toistaa paikallisia tiedostoja. Chromecast ei tue niitä.

Eikö ongelma ratkennut?

• Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen.
  • Sulje kaikki sovellukset, joita et käytä.
  • Käynnistä laitteet uudelleen.
  • Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen.
  • Mikäli mahdollista, yritä käyttää eri Wi-Fi-yhteyttä.

Lisää vinkkejä Chromecastin vianmääritykseen on Googlen ohjekeskuksessa.

Jos ongelma ei poistu, vikaa on ehkä etsittävä laitteesta tai Wi-Fi-yhteydestä. Katso tarkemmat ohjeet operaattorin ja laitteen valmistajan tukisivustoilta.

Haluatko ohjata musiikkia työpöytäsovelluksella?

Vaikka Spotifyn työpöytäsovelluksella ei voikaan löytää Chromecast-laitteita, sillä voi silti ohjata musiikkia:

1. Käynnistä Spotify Chromecastissa puhelimen, tabletin tai verkkosoittimen kautta noudattamalla näitä ohjeita.
    Huomautus: Chromecast toimii vain Chrome-selaimessa avatun verkkosoittimen kanssa.
  2. Ohjaa musiikkia työpöytäsovelluksella.
Päivitetty viimeksi 17. lokakuuta 2019