En pysty kuuntelemaan Spotifyta TV:lläni

Katso tarkemmat ohjeet siihen, miten saat Spotifyn soimaan TV:ssäsi, artikkelista Spotify TV:ssä.

Jos tarvitset apua, saat vianmääritysohjeita valitsemalla alta käyttämäsi yhteystyypin.

Jos TV:n Spotify-sovellus ei toimi, tarkista seuraavat seikat:

• TV:ssä on internetyhteys.
  • Internetyhteys on vakaa. Testaa yhteys toistamalla jotain muuta.
  • Asennettuna on uusin Spotify-versio. Tarkista päivitykset TV:n sovelluskaupasta.
  • TV:n ohjelmisto on ajan tasalla. Jos et tiedä, miten ohjelmistoversio tarkistetaan ja päivitetään, selvitä asia laitteen valmistajalta.
  • TV:si tukee Spotifyta. Voit tarkistaa asian Spotify Everywhere -sivustolta tai laitteen valmistajalta.

Jos nämä tarkistukset eivät tarjoa ratkaisua, kokeile seuraavaa:

• Käynnistä TV uudelleen.
  • Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen.
  • Poista TV:n Spotify-sovellus ja asenna se sitten uudelleen.
  • Mikäli mahdollista, yritä käyttää eri Wi-Fi-yhteyttä.

Huomautus: Jos soitat Spotifyta TV:ssä puhelimesta tai tabletista käsin, katso alta kohta Spotify Connect.

Jos ongelma ei poistu, vikaa on ehkä etsittävä laitteesta tai Wi-Fi-yhteydestä. Katso ohjeet operaattorin tai valmistajan tukisivustolta.

Jos Spotify Connect ei toimi, tarkista seuraavat seikat:

• TV:si tukee Spotifyta. Voit tarkistaa asian Spotify Everywhere -sivustolta tai laitteen valmistajalta.
  • Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun toistat musiikkia TV:llä puhelimesi tai tablettisi kautta, varmista, että molemmat ovat samassa Wi-Fi-verkossa. (Jos laitteesi on esimerkiksi yhteydessä mobiiliverkkoon Wi-Fin sijaan, Connect ei todennäköisesti toimi.)
  • Laitteessasi on uusin Spotify-versio.
  • Kaikkien laitteiden ohjelmistot ovat ajan tasalla. Jos et tiedä, miten ohjelmistoversio tarkistetaan ja päivitetään, selvitä asia laitteen valmistajalta.
  • Et yritä toistaa paikallisia tiedostoja. Connect ei tue niitä.

Jos nämä tarkistukset eivät tarjoa ratkaisua, kokeile seuraavaa:

• Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen.
  • Sulje kaikki sovellukset, joita et käytä.
  • Käynnistä laitteet uudelleen.
  • Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen.
  • Mikäli mahdollista, yritä käyttää eri Wi-Fi-yhteyttä laitteella, jolta toistat musiikkia (eli mobiililaitteella, tabletilla tai tietokoneella).

Jos ongelma ei poistu, vikaa on ehkä etsittävä laitteesta tai Wi-Fi-yhteydestä. Katso ohjeet operaattorin tai valmistajan tukisivustolta.

Jos AirPlay ei toimi, tarkista seuraavat seikat:

• Kaikki laitteet ovat samassa Wi-Fi-verkossa.
  • Kaikkien laitteiden ohjelmistot ovat ajan tasalla. Jos et tiedä, miten ohjelmistoversio tarkistetaan ja päivitetään, selvitä asia laitteen valmistajalta.

Jos nämä tarkistukset eivät tarjoa ratkaisua, kokeile seuraavaa:

• Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen.
  • Sulje kaikki sovellukset, joita et käytä.
  • Käynnistä laitteet uudelleen.
  • Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen.
  • Mikäli mahdollista, yritä käyttää eri Wi-Fi-yhteyttä.

Jos ongelma ei poistu, vikaa on ehkä etsittävä laitteesta tai Wi-Fi-yhteydestä. Katso ohjeet operaattorin tai Apple AirPlayntukisivustolta.

Jos sinulla on ongelmia saada Spotify toimimaan Chromecast-laitteessa, tarkista seuraavat seikat:

• Laite, jolta toistat musiikkia, on liitetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Chromecast.
  • Chromecastin ohjelmisto on ajan tasalla.
  • Laitteessasi on uusin Spotify-versio.
  • Et yritä toistaa paikallisia tiedostoja. Chromecast ei tue niitä.

Jos nämä tarkistukset eivät tarjoa ratkaisua, kokeile seuraavaa:

• Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen.
  • Sulje kaikki sovellukset, joita et käytä.
  • Käynnistä Chromecast-sovellus uudelleen.
  • Käynnistä laitteet uudelleen.
  • Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen.
  • Mikäli mahdollista, yritä käyttää eri Wi-Fi-yhteyttä.

Lisää vinkkejä Chromecastin vianmääritykseen on Googlen ohjekeskuksessa.

Haluan ohjata musiikkia Spotifyn työpöytäsovelluksella

Vaikka Spotifyn työpöytäsovelluksella ei voikaan löytää Chromecast-laitteita, sillä voi silti ohjata musiikkia:

1. Käynnistä Spotify Chromecastissa puhelimen, tabletin tai verkkosoittimen kautta noudattamalla näitä ohjeita.
    Huomautus: Chromecast toimii vain Chrome-selaimessa avatun verkkosoittimen kanssa.
  2. Hallitse toistoa työpöytäsovelluksella.

Päivitetty viimeksi 16. toukokuuta 2019