UrbanEars

UrbanEars-kaiuttimet saavat Spotifyn näyttämään ja kuulostamaan päheältä.

Näin pääset alkuun

Spotifyn saa soimaan UrbanEars-kaiuttimesta monilla erilaisilla yhteystavoilla, joita ovat esimerkiksi Spotify Connect, Chromecast Audio, AirPlay, Bluetooth ja AUX-kaapeli.

Esiasetukset

UrbanEars-kaiuttimiin kuuluvat Spotify-esiasetukset, joten voit tallentaa jopa seitsemän suosikkisoittolistaasi, -artistiasi tai -albumiasi välittömään kuunteluun. Toimi näin:

1. Avaa Spotify ja laita soimaan haluamasi kohde, esimerkiksi Viikon suositukset.
  2. Napauta mobiililaitteella näytön alareunassa olevaa Nyt soi -palkkia ja valitse Käytettävissä olevat laitteet tai napsauta tietokoneella -kuvaketta. Valitse sitten UrbanEars
  3. Käännä musiikin soidessa UrbanEars-kaiuttimen SOURCE-nuppi osoittamaan yhtä esiasetuksista 1–7.
  4. Pidä SOURCE-nuppia painettuna vähintään kolmen sekunnin ajan, kunnes esiasetusasennon merkkivalo vilkahtaa ja kuulet vahvistusäänen.
  5. Esiasetus on nyt tallennettu! Kun seuraavan kerran haluat kuunnella tätä kohdetta, riittää, että valitset esiasetuksen kaiuttimestasi. Sinun ei tarvitse erikseen yhdistää Spotifyta puhelimesta tai tietokoneelta.

Vinkki: Voit hallita ja tarkastella esiasetuksia UrbanEars-sovelluksella.

Tarvitsetko apua?

Saat lisätietoja ja neuvoja UrbanEarsin tukisivustolta

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.