UrbanEars

UrbanEars-kaiuttimet saavat Spotifyn näyttämään ja kuulostamaan päheältä.

Näin pääset alkuun

Yhdistä Spotify langattomasti Spotify Connectin, Bluetoothin, Chromecastin tai Airplayn avulla. Voit myös käyttää AUX-kaapelia.

Huomautus: Käytettävissä olevat yhteydet vaihtelevat laitteittain. Katso tarkemmat ohjeet valmistajan käyttöoppaasta.

Musiikin esiasetukset

Voit tallentaa jopa seitsemän Spotify-soittolistaa, albumia, asemaa tai muuta kohdetta esiasetuksiin kuunneltavaksi käden käänteessä.

1. Yhdistä Spotify kaiuttimeesi jollain yllä mainituista tavoista.
  2. Toista kohdetta, jonka haluat tallentaa.
  3. Käännä kaiuttimen Source-nuppi osoittamaan yhtä esiasetuksista (1–7).
  4. Pidä Source-nuppia painettuna vähintään kolmen sekunnin ajan, kunnes esiasetuksen merkkivalo vilkahtaa ja kuulet vahvistusäänen.

Vinkki: Voit tallentaa, toistaa ja muuttaa esiasetuksia myös UrbanEars-sovelluksella.

Tarvitsetko apua?

Tutustu UrbanEarsin tukisivustoon

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 16. lokakuuta 2018