Chromecast

Chromecast- ja Chromecast Audio -laitteiden avulla voit lähettää tai ”castata” Spotify-sisältöä puhelimesta, tabletilta tai Chrome-selaimesta televisioon, kaiuttimeen tai stereoihin.

Näin pääset alkuun

1. Varmista, että Chromecast on määritetty käyttöön puhelimen tai tabletin Chromecast-sovelluksella.
  2. Liitä Chromecast televisiosi HDMI-liitäntään.
  3. Avaa Spotify puhelimessa, tabletissa tai verkkosoittimessa. Varmista, että laite on liitetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Chromecast.
    Huomautus: Chromecast toimii vain Chrome-selaimessa avatun verkkosoittimen kanssa.
  4. Laita musiikki soimaan.
  5. Napauta näytön alareunassa olevaa Nyt soi -palkkia  ja valitse Käytettävissä olevat laitteet.
  6. Valitse Chromecast laiteluettelosta.
  1. Varmista, että Chromecast Audio on määritetty käyttöön puhelimen tai tabletin Chromecast Audio -sovelluksella.
  2. Liitä Chromecast Audio kaiuttimen 3,5 mm:n liitäntään tai optiseen tuloliitäntään.
  3. Avaa Spotify puhelimessa, tabletissa tai verkkosoittimessa. Varmista, että laite on liitetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Chromecast Audio.
    Huomautus: Chromecast toimii vain Chrome-selaimessa avatun verkkosoittimen kanssa.
  4. Laita musiikki soimaan.
  5. Napauta näytön alareunassa olevaa Nyt soi -palkkia  ja valitse Käytettävissä olevat laitteet.
  6. Valitse Chromecast Audio laiteluettelosta.