Spotify Connect

Spotify Connect muuttaa Spotify-sovelluksesi kaukosäätimeksi, jolla toistat musiikkia esimerkiksi kaiuttimien, televisioiden, pelikonsolien ja älykellojen kautta, muita puhelimia, tabletteja ja tietokoneita unohtamatta!

Mitkä laitteet ovat tuettuja?

Spotify Gear -sivustolla on listattu yhteensopivia laitteita. Jos laitettasi ei näy sivustolla, voit kysyä asiasta sen valmistajalta.

Näin pääset alkuun

Varmista seuraavat asiat ennen yhteyden muodostamista:

• Kaikki laitteet ovat samassa Wi-Fi-verkossa, kun muodostat yhteyden ensimmäisen kerran.
  • Varmista, että olet kirjautuneena samalle Spotify-tilille kaikilla laitteilla.
  • Puhelimessasi, tabletissasi tai tietokoneessasi on oltava Spotify-sovelluksen viimeisin versio.
  • Kaikkien laitteiden laiteohjelmistot ovat ajan tasalla.

Kun olet valmis, valitse laitteesi alta tarkempia ohjeita varten.

1. Valitse oikeasta alakulmasta .
  2. Valitse luettelosta laite, jolla haluat kuunnella.

1. Valitse oikeasta alakulmasta .
  2. Valitse luettelosta laite, jolla haluat kuunnella.

1. Laita musiikki soimaan.
  2. Napauta näytön alareunassa kohtaa Käytettävissä olevat laitteet.
  3. Valitse luettelosta laite, jolla haluat kuunnella.

Tarvitsetko apua?

Jos Spotify Connect ei toimi, tarkista, että

Kannattaa myös varmistaa, että molemmat laitteet ovat samassa Wi-Fi-verkossa.

Huomautus: Et voi toistaa paikallisia tiedostoja, kun käytät Spotify Connectia.

Jos ongelma ei vieläkään poistu, näistä ohjeista saattaa olla apua:

• Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen.
  • Sulje kaikki sovellukset, joita et käytä.
  • Käynnistä laitteet uudelleen.
  • Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen.
  • Mikäli mahdollista, yritä käyttää eri Wi-Fi-yhteyttä.

Voit myös kokeilla poistaa Näytä vain paikalliset laitteet -asetuksen käytöstä. Näin sovellus yrittää löytää myös sellaisia lähellä olevia laitteita, jotka eivät käytä samaa internetyhteyttä kuin laitteesi. Toimi näin:

Huomautus: Tämä asetus on käytettävissä ainoastaan mobiililaitteilla ja tableteilla.

1. Avaa Spotify-sovellus mobiililaitteessa tai tabletissa.
  2. Valitse Oma kirjasto näytön alareunassa olevasta valikosta.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Etsi Laitteet-kohdasta Näytä vain paikalliset laitteet.
  5. Ota asetus pois käytöstä ja kokeile Connectia uudelleen.

Jos ongelma ei poistu, vikaa on ehkä etsittävä laitteesta tai Wi-Fi-yhteydestä. Katso ohjeet palveluntarjoajan tai valmistajan tukisivustolta.

Voit kokeilla myös seuraavia vaihtoehtoisia tapoja kuunnella Spotifyta eri laitteilla: