Sonos

Premium-käyttäjille

Laita Spotify-musiikki pauhaamaan Sonosin kautta.

Näin pääset alkuun

Lataa Sonos-sovellus tietokoneellesi tai puhelimeesi. Valitse sitten laitteesi alta, niin saat ohjeet Spotifyn lisäämiseen Sonos-tilillesi.

1. Valitse Sonos-sovelluksen Music (Musiikki) -ruudusta Add Music Services (Lisää musiikkipalveluita).
  2. Valitse Spotify ja napsauta Next (Seuraava).
  3. Valitse I already have an account (Minulla on jo tili) ja napsauta Next.
    Huomautus: Jos sinulla ei vielä ole Spotify-tiliä, voit luoda sellaisen napsauttamalla Sign up to Spotify (Rekisteröidy Spotifyhin).
  4. Salli Sonos napsauttamalla näytöllä näkyvää linkkiä ja antamalla kirjautumistietosi.
  1. Valitse Sonos-sovelluksen More (Lisää) -välilehdeltä Add Music Services (Lisää musiikkipalveluita).
  2. Valitse Spotify.
  3. Valitse I already have an account (Minulla on jo tili).
    Huomautus: Jos sinulla ei vielä ole Spotify-tiliä, voit luoda sellaisen napauttamalla Sign up to Spotify (Rekisteröidy Spotifyhin).
  4. Salli Sonos napauttamalla näytöllä näkyvää linkkiä ja antamalla kirjautumistietosi.

Musiikki soimaan

Kun olet suorittanut yllä olevat vaiheet, voit lähettää musiikin mobiililaitteesi, tablettisi tai tietokoneesi Spotify-sovelluksesta Sonos-järjestelmään Spotify Connectin avulla.

1. Varmista, että laitteesi on samassa Wi-Fi-verkossa Sonos-järjestelmän kanssa. Avaa Spotify.
  2. Laita jokin kappale soimaan. Valitse mobiililaitteella Käytettävissä olevat laitteet tai napsauta tietokoneella -kuvaketta.
    Huomautus: Sonos ei tue podcasteja. Jos kuuntelet podcastia, Sonos-kaiuttimet eivät näy Käytettävissä olevat laitteet -luettelossa.
  3. Valitse Sonos laiteluettelosta, niin musiikki alkaa soida järjestelmästä.

Vinkki: Voit ohjata musiikkia myös Sonos-sovelluksella. Jos sinulla on Sonos One, voit ohjata musiikkia äänikomennoilla Amazon Alexan avustuksella.

Tarvitsetko apua?

Tietokone

1. Valitse Sonos-sovelluksessa Manage (Hallitse) ja sitten vasemman yläkulman pudotusvalikosta Service Settings (Palveluasetukset).
  2. Poista Spotify Sonos-järjestelmästä napsauttamalla sen vieressä näkyvää miinusmerkkiä.

Mobiililaitteet

1. Valitse Sonos-sovelluksen More (Lisää) -välilehdeltä Settings (Asetukset) ja sitten My Services (Omat palvelut).
  2. Poista Spotify Sonos-järjestelmästä napauttamalla Spotify > Remove Account (Poista tili).

Sonos-sovellus ei toistaiseksi tue soittolistakansioita, mutta kansioiden sisältämät soittolistat on kuitenkin lueteltu Soittolistat-kohdassa.

Et voi. Spotifyn kuuntelu Sonos-järjestelmässä edellyttää Spotify Premium -tiliä.

Saat apua sovelluksen käyttöönottoon ja vianmääritykseen Sonosin tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 01. elokuuta 2018