Sonos

Spotify ja Sonos tekevät lempimusiikkisi löytämisestä ja kuuntelemisesta helppoa. Lisäksi voit ohjata musiikkia äänelläsi Alexan avulla.

Huomautus: Jos Sonos-kaiutin ei näy Spotify Connectin laiteluettelossa, päivitä Sonos-kaiutin.

Näin pääset alkuun

Mobiililaitteet ja tabletit

1. Lataa Sonos-sovellus ja avaa se.
  2. Valitse More (Lisää) ja sitten Add Music Services (Lisää musiikkipalveluita).
  3. Valitse Spotify ja sitten Add Account (Lisää tili).
  4. Anna Spotify-tilitietosi.

Tietokoneet

1. Lataa Sonos-sovellus ja avaa se
  2. Valitse oikealta Add Music Services (Lisää musiikkipalveluita) ja valitse sitten Spotify.
  3. Napsauta Next (Seuraava) ja Add Account (Lisää tili).
  4. Anna Spotify-tilitietosi.

Kun olet yhdistänyt tilit, olet valmis kuuntelemaan musiikkia! Luo kaiuttimeen langaton yhteys Spotify Connectin tai Airplayn avulla. Ohjaa musiikkia Spotify- tai Sonos-sovelluksella tai äänikomennoilla Alexan välityksellä.

Tarvitsetko apua?

Mobiililaitteet ja tabletit

1. Avaa Sonos-sovellus.
  2. Valitse More (Lisää) ja sitten Settings (Asetukset).
  3. Valitse My Services (Omat palvelut) ja sitten Spotify.
  4. Napauta Remove Account (Poista tili).

Tietokoneet

1. Avaa Sonos-sovellus.
  2. Valitse Manage (Hallitse) ja sitten Service Settings (Palveluasetukset).
  3. Valitse Spotify ja napsauta miinuspainiketta ().

Saat apua sovelluksen käyttöönottoon ja vianmääritykseen Sonosin tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, maksuasioihin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 01. kesäkuuta 2020