Sonos

Yhdistämällä Spotifyn ja Sonosin saat kotimusiikkielämyksen vailla vertaa.

Spotify Premiumin tilaajana voit nauttia Spotifyn tarjonnasta Sonos-laitteellasi. Käyttömahdollisuudet:

• Käytä Spotifyn kirjastoa, jossa on yli 30 miljoonaa kappaletta.
  • Etsi kappaleita, albumeita tai artisteja.
  • Kuuntele tallentamiasi kappaleita, artisteja, albumeja ja soittolistoja.
  • Selaa kappaleita fiiliksen, musiikkilajin ja tilanteen mukaan.
  • Kuuntele Spotify-radiota.
  • Ohjaa musiikkia Spotify Connectin avulla.

Kuuntele Sonosilla

Voit ohjata Sonos-järjestelmääsi Sonos-ohjaimella, Sonos-älypuhelinsovelluksella tai tietokoneella ja toistaa eri kappaleita eri huoneissa. Äänenlaatu on tietenkin loistava.

Jos haluat luoda, muokata tai jakaa soittolistoja, käytä Spotifyn työpöytäsovellusta.

Huomaa: Spotifyn soittolistakansioita ei voi käyttää Sonosin ohjaimilla ja sovelluksilla. Niiden sisältämät soittolistat näkyvät kuitenkin Soittolistat-kohdassa.

Sonos ja Spotify Connect

Voit myös kuunnella musiikkia Sonos-laitteellasi Spotify Connectin avulla.

Jos Sonos ei näy laiteluettelossa, tarkista, että Ohjaa Sonosta Spotifyn avulla -asetus on kytketty päälle Sonos-sovellusasetuksissa.

Lisätietoja saat Sonos-ohjeesta.

Tarvitsetko apua?

Saat ohjeita sovelluksen uudelleenlataukseen ja Spotify-tilisi uudelleentodennukseen, kun otat yhteyttä Sonosiin.

Jos sinulla on Spotifyn ja Sonosin yhteiskäyttöön liittyviä kysymyksiä, jotka eivät koske Spotify-tiliäsi, käy Sonosin tukisivustolla. Pääset sinne alla olevista linkeistä.

Huomaa, että Spotify-tilin käyttö Sonosin laitteilla edellyttää Spotify Premium -tilausta ja vähintään ohjelmistoversiota 4.1.