Sonos

Premium-käyttäjille

Spotify ja Sonos tekevät lempimusiikkisi löytämisestä ja kuuntelemisesta helppoa. Lisäksi voit ohjata musiikkia äänelläsi Alexan avulla.

Näin pääset alkuun

Mobiililaitteet ja tabletit

1. Lataa Sonos-sovellus ja avaa se.
  2. Valitse More (Lisää) ja sitten Add Music Services (Lisää musiikkipalveluita).
  3. Valitse Spotify ja sitten Add Account (Lisää tili).
  4. Anna Spotify-tilitietosi.

Tietokone

1. Lataa Sonos-sovellus ja avaa se
  2. Valitse oikealta Add Music Services (Lisää musiikkipalveluita) ja valitse sitten Spotify.
  3. Napsauta Next (Seuraava) ja Add Account (Lisää tili).
  4. Anna Spotify-tilitietosi.

Kun olet yhdistänyt tilit, olet valmis kuuntelemaan musiikkia! Luo kaiuttimeen langaton yhteys Spotify Connectin tai Airplayn avulla. Ohjaa musiikkia Spotify- tai Sonos-sovelluksella tai äänikomennoilla Alexan välityksellä.

Tarvitsetko apua?

Mobiililaitteet ja tabletit

1. Avaa Sonos-sovellus.
  2. Valitse More (Lisää) ja sitten Settings (Asetukset).
  3. Valitse My Services (Omat palvelut) ja sitten Spotify.
  4. Napauta Remove Account (Poista tili).

Tietokone

1. Avaa Sonos-sovellus.
  2. Valitse Manage (Hallitse) ja sitten Service Settings (Palveluasetukset).
  3. Valitse Spotify ja napsauta -miinuspainiketta.

Et voi. Spotifyn kuuntelu Sonos-järjestelmässä edellyttää Spotify Premium -tiliä.

Saat apua sovelluksen käyttöönottoon ja vianmääritykseen Sonosin tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 22. marraskuuta 2018