Marshall

Väännä Spotifyn nupit kaakkoon Marshall-kaiuttimilla!

Näin pääset alkuun

Spotifyn saa soimaan Marshall-kaiuttimesta monilla erilaisilla yhteystavoilla, joita ovat esimerkiksi Spotify Connect, Chromecast Audio, AirPlay, Bluetooth ja AUX-kaapeli.

Esiasetukset

Marshall-kaiuttimet sisältävät Spotify-esiasetukset, joten voit tallentaa jopa seitsemän suosikkisoittolistaasi, -artistiasi tai -albumiasi välittömään kuunteluun. Toimi näin:

1. Avaa Spotify ja laita soimaan haluamasi kohde, esimerkiksi Viikon suositukset.
  2. Napauta mobiililaitteella näytön alareunassa olevaa Nyt soi -palkkia ja valitse Käytettävissä olevat laitteet tai napsauta tietokoneella -kuvaketta. Valitse sitten Marshall.
  3. Käännä musiikin soidessa kaiuttimen SOURCE-nuppi osoittamaan yhtä esiasetuksista 1–7.
  4. Tallenna esiasetus pitämällä SOURCE-nuppia painettuna kolmen sekunnin ajan.
  5. Esiasetus on nyt tallennettu! Kun seuraavan kerran haluat kuunnella tätä kohdetta, riittää, että valitset esiasetuksen kaiuttimestasi. Sinun ei tarvitse erikseen yhdistää Spotifyta puhelimesta tai tietokoneelta.

Vinkki: Esiasetuksia voi hallita myös Marshall Multi-Room -sovelluksella.

Tarvitsetko apua?

Saat lisätietoja ja neuvoja Marshallin tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.