Spotify kaiuttimissa ja äänentoistojärjestelmissä

Spotify kuulostaa parhaimmalta, kun kuuntelet sitä kunnon äänentoistojärjestelmien, stereoiden, kuulokkeiden tai kaiuttimien kautta.

Katso Spotify Gear -sivustolta, mitä laitteita tuetaan ja mitä vaihtoehtoja sinulla on käytettävissäsi. Jos laitettasi ei näy sivustolla, voit kysyä asiasta sen valmistajalta.

Valitse toistotapa:

Huomautus: Nämä vaihtoehdot voivat vaihdella laitteittain, ja joihinkin yhteystyyppeihin saatetaan vaatia Spotify Premium.

Lähetä musiikki mobiililaitteen, tabletin tai tietokoneen Spotify-sovelluksesta moniin erilaisiin yhteensopiviin laitteisiin.

Tutustu tarkemmin Spotify Connectiin ja sen käyttöön.

Sano vain, mitä haluat kuunnella! Tutustu erilaisiin ääniavustajiin, jotka auttavat soittamaan Spotifyta tuetuilla kaiuttimilla.

Bluetooth-yhteys on klassinen tapa siirtää kuuntelu laitteesta toiseen.

Tutustu tarkemmin Spotifyn käyttöön Bluetoothin välityksellä.

Chromecast Audio on näppärä, kaiuttimeen kytkettävä laite, jonka ansiosta voit castata eli lähettää musiikin langattomasti laitteesta toiseen.

Tutustu tarkemmin Spotifyn käyttöön Chromecastilla.

AirPlay on helppo tapa siirtää kuuntelu Apple-laitteesta toiseen.

Katso lisätietoja Spotifyn käytöstä AirPlayn kanssa.

Voit kytkeä puhelimen, tabletin tai tietokoneen AUX- tai USB-kaapelilla suoraan kaiuttimiin ja äänentoistojärjestelmiin.

Tarkista valmistajan ohjeista, että käyttämäsi kaapeli sopii laitteeseesi.

En pysty kuuntelemaan Spotifyta kaiuttimellani

Jos Spotifyn toistamisessa kaiuttimella on ongelmia, katso yhteystyyppisi mukaiset vianmääritysohjeet artikkelista En pysty kuuntelemaan Spotifyta kaiuttimellani

Päivitetty viimeksi 15. elokuuta 2018