Spotify kaiuttimissa ja äänentoistojärjestelmissä

Nupit kaakkoon! Spotify kuulostaa mahtavalta stereoista, äänentoistojärjestelmistä ja kaiuttimista soitettuna.

Katso Spotify Everywhere -sivustolta, mitä laitteita tuetaan ja mitä vaihtoehtoja sinulla on käytettävissäsi. Jos laitettasi ei näy sivustolla, voit tarkistaa asian sen valmistajalta.

Alla on tarkemmat ohjeet siihen, miten saat Spotifyn soimaan laitteessasi.

Huomautus: Jotkin yhteystyypit edellyttävät Spotify Premium -tilausta.

Soita Spotifyta kaiuttimien ja äänentoistojärjestelmien kautta käyttämällä puhelimesi tai tablettisi Spotify-sovellusta kaukosäätimenä. Connect toimii myös Chromecast Audion ja Apple AirPlayn kanssa!

Lue lisää artikkelista Spotify Connect.

Tutustu ääniavustajiin, jotka auttavat soittamaan Spotifyta tuetuilla kaiuttimilla ja äänentoistojärjestelmillä.

Unohda piuhat ja soita Spotifyta langattomasti Bluetooth-tuetuilla kaiuttimilla ja äänentoistojärjestelmillä.

Tutustu tarkemmin Bluetooth-yhteyden luomiseen.

Google Chromecast Audion avulla voit lähettää Spotify-sisältöä puhelimesta, tabletilta tai Chrome-selaimesta kaiuttimeen tai äänentoistojärjestelmään.

Katso tarkemmat ohjeet Google Chromecast Audion tukisivustolta.

Spotify Connect -artikkelissa neuvotaan, miten voit käyttää puhelinta tai tablettia Chromecast-laitteen kaukosäätimenä.

AirPlayn avulla voit lähettää Spotify-sisältöä iPhonesta, iPod touchista, iPadilta tai Macilta suoraan Apple TV:hen, AirPlayn kanssa yhteensopivaan kaiuttimeen tai toiseen Maciin.

Katso tarkemmat ohjeet Apple AirPlayn tukisivustolta.

Spotify Connect -artikkelissa neuvotaan, miten voit käyttää puhelinta tai tablettia Chromecast-laitteen kaukosäätimenä.

Voit kytkeä puhelimen, tabletin tai tietokoneen AUX- tai USB-kaapelilla suoraan kaiuttimiin ja äänentoistojärjestelmiin.

Tarkista valmistajan ohjeista, että käyttämäsi kaapeli sopii laitteeseesi.

Tarvitsetko apua?

Jos Spotifyn toistossa on ongelmia, tutustu artikkeliin En pysty kuuntelemaan Spotifyta kaiuttimellani.

Päivitetty viimeksi 26. syyskuuta 2019