Spotifyn kuunteleminen kaiuttimien ja äänentoistojärjestelmien kautta

Huomautus: Muutamme sovellustemme saatavuutta joissakin kaiuttimissa. Lisätietoa ja muita tapoja striimata musiikkia kaiuttimien kautta on artikkelissa Miksi Spotify-sovellus ei toimi kaiuttimessani?

Spotify kuulostaa parhaimmalta, kun kuuntelet sitä kunnon äänentoistojärjestelmien, stereoiden ja kaiuttimien kautta.

Alla on monien kumppaniemme laitteita, jotka kaikki toimivat Spotify Connectin kanssa, joten voit käyttää puhelimesi sovellusta kaukosäätimenä.

Huomautus: Jotkin laitteet edellyttävät Spotify Premium -tilausta. Katso valmistajan ohjeista, kuinka Spotify yhdistetään laitteeseen.

Kaiuttimet

Bowers & Wilkins, B&O Play, Bauhn, BlueSound, Bose, Bush, Cabasse, Cambridge, Clint, Definitive Technology, Denon, Devialet, DNT, Dual, Geneva, Grundig, Hama, Harman Kardon, Hitachi, Invoxia, JBL, Amadeus, Laser, Lenco, LG, Libratone, Albrecht, Medion, Monster, Musaic, Naim, NOCS, Numan, Panasonic, Philips, Phorus, Polk, Radionette, Raumfeld, Roberts Radio, Samsung, Sonos, Sony, Sugr, Technisat, Teenage Engineering, Teufel, Withings, Wren ja Yamaha.

Mediasoittimet

Amazon, Argon, ASUS, AWOX, B&O Play, Block, Cambridge, CocktailAudio, Crestron, dCS, Dynaudio, Electrocompaniet, Chromecast, fon, Invoxia, KitSound, Legrand, Linn, Marantz, Mitchell & JohnsonNAD, PlayStation, Pro-Ject, ROCKI, Russound ja Tiny Audio.

Hifi-vastaanottimet ja -vahvistimet

Arcam, Argon, Block, Bush, Cambridge, Denon, Harman Kardon, Integra, Linn, Mitchell & Johnson ja NAD.

Jos laitteen liittämisessä Wi-Fi-verkkoon esiintyy ongelmia, katso ohjeita valmistajan verkkosivustosta.