Bose

Bose SoundTouch

Spotify Connect -ominaisuuden avulla voit kuunnella musiikkia Bose SoundTouch -musiikkijärjestelmällä käyttämällä Spotify-sovellusta kaukosäätimenä. Saat seuraavat hyödyt:

• Laitteen nopea vaihtaminen. Kuulokkeista Bose SoundTouch -järjestelmään.
  • Yhteistoiminta. Ohjaa musiikkia mistä tuetusta puhelimesta tai tablet-laitteesta tahansa käyttämällä Spotify-sovellusta.
  • Katkeamaton musiikki. Voit soittaa puheluja, katsella videoita, siirtyä toiminta-alueen ulkopuolelle. Musiikki jatkuu.
  • Tuo bileet mukanasi. Browse-toiminnon avulla löydät valmiita soittolistoja jokaiseen tilanteeseen.
  • Nauti hyvästä äänenlaadusta, joka tekee musiikkikokemuksestasi entistä paremman.

Saat lisätietoja Spotify Connect -ominaisuutta käyttävistä Bose-laitteista napsauttamalla tätä.

Kuuntele Spotifyta Bose SoundTouch -sovelluksella

Voit kuunnella suosikkikappaleesi Spotifysta käyttämällä Bose SoundTouch -sovellusta.

Bose SoundTouch -sovelluksessa voit tehdä seuraavaa:

• Hakea Spotify-katalogista.
  • Selata Esitellyt soittolistat- ja Tyylilajit ja mielentilat -kokoelmia.
  • Katsoa, mitkä kappaleet tai albumit ovat päässeet top-listoille.
  • Kuunnella omia soittolistojasi ja tallentamiasi kappaleita.
  • Käynnistää artistiradion.
  • Avata Spotify-sovelluksen.

Jotta voit käyttää sovellusta, sinun täytyy liittää siihen Spotify-tilisi. Voit tehdä sen näin:

1. Avaa SoundTouch-sovellus ja valitse EXPLORE.
  2. Valitse ADD MUSIC.
  3. Lisää jo luotu Spotify-tili valitsemalla ADD ACCOUNT. (Jos sinulla ei ole tiliä, valitse sivun alalaidassa CREATE SPOTIFY ACCOUNT.)
  4. Kirjoita käyttäjätunnuksesi sekä salasanasi ja valitse sitten KIRJAUDU SISÄÄN. Jos tilisi on liitetty Facebookiin, voit valita KIRJAUDU SISÄÄN FACEBOOKIN KAUTTA.
  5. Anna Bose SoundTouch -sovellukselle pääsy Spotify-tiliisi valitsemalla OK.

Valmista tuli! Voit nyt käyttää Spotifyta Bose SoundTouch -järjestelmässäsi.