Bose

Luukuta Spotifyta Bose-kaiuttimista.

Näin pääset alkuun

Spotifyn saa soimaan Bose-kaiuttimesta monilla erilaisilla yhteystavoilla, joita ovat esimerkiksi Spotify Connect, Bluetooth, SoundTouch-sovellus ja AUX-kaapeli.

Huomautus: Käytettävissä olevat yhteydet vaihtelevat laitteittain. Katso tarkemmat ohjeet valmistajan käyttöoppaasta.

Bosen SoundTouch-sovellus

Sovelluksen voi yhdistää Bosen langattomiin SoundTouch-kaiuttimiin ja monen huoneen järjestelmiin.

Bosen SoundTouch yhdistää kaiken musiikkisi yhteen sovellukseen. Sillä voit tarkastella helposti myös Spotify-suosikkejasi ja esiasetuksia.

Yhdistä Spotify-tilisi, niin pääset alkuun:

1. Avaa SoundTouch-sovellus ja valitse EXPLORE (Selaa).
  2. Valitse ADD MUSIC (Lisää musiikkia) ja sitten ADD ACCOUNT (Lisää tili). Jos sinulla ei vielä ole Spotify-tiliä, valitse sivun alareunasta CREATE SPOTIFY ACCOUNT (Luo Spotify-tili).
  3. Anna kirjautumistietosi ja napauta OKAY, jotta SoundTouch saa oikeudet Spotify-tiliisi. Siinä kaikki!

Tarvitsetko apua?

Saat lisätietoja ja neuvoja Bosen tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 24. tammikuuta 2019