Spotify ja Amazon-laitteet

Huomautus: Offline-kuuntelu ei ole mahdollista Amazon-laitteilla.

Amazon-kaiuttimet

Premium-käyttäjille

Spotify kuulostaa mahtavalta Amazon-kaiuttimista soitettuna.

Ohjaa musiikkia puhelimellasi Spotify Connectia käyttämällä.

Amazon Kindle Fire

Amazon Kindle Firen avulla voit nauttia seuraavista eduista:

• rajoittamaton kuunteluoikeus yli 30 miljoonaan kappaleeseen
  • ei mainosten aiheuttamia keskeytyksiä
  • soittolistojen luonti ja jakaminen
  • korkealaatuinen toisto
  • mahdollisuus ottaa musiikkisi mukaan myös ulkomaille.

Spotifyn voi ladata Android-laitteiden Amazon Appstoresta.

Amazon, Kindle, Kindle Fire, Amazon Kindle -logo ja Kindle Fire -logo ovat Amazon.com, Inc:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.