Spotify Alexa-laitteilla

Premium‑ominaisuus

Tuetut laitteet

• Amazon Echo
  • Amazon Echo Dot
  • Facebook Portal / Portal+
  • Kaikki Sonos-laitteet

Spotifyn linkittäminen Alexaan

1. Avaa Alexa-sovellus.
  2. Valitse More (Lisää) ja sitten Settings (Asetukset).
  3. Valitse Alexa Preferences (Alexa-asetukset) ‑kohdasta Music & Podcasts (Musiikki ja podcastit).
  4. Valitse Link New Service (Linkitä uusi palvelu).
  5. Valitse Spotify ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Linkitetyt musiikkipalvelut näytetään Manage Services (Hallitse palveluja) ‑kohdassa.

Huomautus: Kun haluat kuunnella podcasteja, sinun täytyy edelleen sanoa ”on Spotify” äänikomennon päätteeksi.

Spotifyn määrittäminen oletuspalveluksi

Voit valita Spotifyn oletussoittimeksi, jolloin voit käyttää Alexan äänikomentoja.

1. Avaa Alexa-sovellus.
  2. Valitse More (Lisää) ja sitten Settings (Asetukset).
  3. Valitse Alexa Preferences (Alexa-asetukset) ‑kohdasta Music & Podcasts (Musiikki ja podcastit).
  4. Valitse Your Default Services (Oletuspalvelusi).
  5. Valitse Spotify ja napauta DONE (Valmis).

Huomautus: Kun haluat kuunnella podcasteja, sinun täytyy edelleen sanoa ”on Spotify” äänikomennon päätteeksi.

Nyt voit pyytää Alexaa toistamaan jotakin. Sano esimerkiksi ”Alexa, play Discover Weekly” (”Alexa, toista Viikon suositukset”).

Lisätietoja ja käytettävissä olevia äänikomentoja on Amazonin ohjesivustolla.