Spotify mobiililaitteilla

Tervetuloa Spotifyhin!

Huomautus: Tämä tieto koskee mainoksin tuettua Free-palveluamme. Saat tietoa Spotify Premiumista Premium-tukisivulta. Voit myös tutustua eri ominaisuuksiin

Musiikin hakeminen ja toistaminen

Koti

Napauta Koti-painiketta , niin löydät soittolistoja, joista uskomme sinun pitävän ja joita voit kuunnella satunnaistoistona. Koti-osiossa on myös 15 Valitse ja kuuntele -soittolistaa, joissa voit kuunnella kappaleita haluamassasi järjestyksessä – ja skipata niitä aina, kun haluat.

Haku

Kun haluat etsiä tiettyä sisältöä, valitse Haku . Voit kuunnella löytämiäsi albumeita, artisteja ja soittolistoja satunnaistoistona. Kappaleita pääset kuuntelemaan, kunhan lisäät ne ensin soittolistaan.

Voit myös selata eri kategorioita, joissa on tarjolla joka lähtöön sopivia soittolistoja. Valittavana on esimerkiksi poppia, indietä, chillailu- ja treenimusiikkia sekä trendaavia kappaleita. Kategorioissa majailevat myös uudet julkaisut, erilaiset musiikkilistat sekä podcastit.

Oma kirjasto

Oma kirjasto  sisältää luomasi soittolistat sekä tallentamasi albumit, artistit ja podcastit. Kappaleet, joista olet tykännyt , on koottu Suosikit-soittolistalle. Voit kuunnella Oman kirjaston sisältöä satunnaistoistona.

Kappaleiden, albumien ja podcastien tallentaminen

Voit tallentaa kappaleen lisäämällä sen soittolistaan tai napauttamalla sen kohdalla .

Soittolistaan lisääminen:

1. Etsi haluamasi kappale.
  2. Valitse  (iPhone) /  (Android).
  3. Valitse Lisää soittolistaan
  4. Valitse soittolista.

Huomautus: Voit kuunnella soittolistaa satunnaistoistona.

Kun tykkäät kappaleesta, se lisätään Suosikit-soittolistalle Omaan kirjastoosi

Tallenna albumi, artisti tai podcast valitsemalla oikeasta yläkulmasta . Kaikki -sisältö kootaan Omaan kirjastoosi.

Soittolistojen luominen ja muokkaaminen

Soittolistat ovat kätevä tapa tallentaa musiikkikokoelmia joko omaksi iloksi tai muille jaettavaksi.

Näin luot soittolistan:

1. Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse LUO.
  3. Anna soittolistalle nimi ja valitse LUO
  4. Lisää soittolistalle kappaleita.

Huomautus: Voit kuunnella luomiasi soittolistoja satunnaistoistona.

Teemme mahtavan musiikin löytämisestä helppoa tarjoamalla soittolistoillesi kappale- ja artistiehdotuksia sitä mukaa, kun luot ja muokkaat niitä. Mitä enemmän kuuntelet, sitä parempia suosituksia saat. Erotat sisällön tunnisteista ITSE LISÄTYT ja SPOTIFYN LISÄÄMÄT.

Näin muokkaat soittolistaa:

1. Valitse Oma kirjasto
  2. Valitse soittolista, jota haluat muokata.
  3. Napauta MUOKKAA

Lisää kappaleita soittolistaan napauttamalla LISÄÄ KAPPALEITA. Voit poistaa kappaleen soittolistasta napauttamalla -painiketta (iPhone) / -painiketta (Android) ja valitsemalla Poista tästä soittolistasta

Kuuntele mitä haluat

Spotifyn sinulle kokoamat soittolistat (kuten Uutuuskattaus ja Daily Mixit) sekä muutama sellainen lista, joista uskomme sinun pitävän, ovat Valitse ja kuuntele -soittolistoja. Näissä soittolistoissa voit kuunnella musiikkia haluamassasi järjestyksessä sekä skipata kappaleita aina, kun haluat. Näin voit aina kuunnella juuri sitä, mitä haluat!

Näin löydät Valitse ja kuuntele -soittolistat:

1. Valitse Koti
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Kuuntele silloin, kun haluat.

Huomautus: Kappaleiden valinta on mahdollista soittolistoissa, joita ei ole merkitty satunnaistoistokuvakkeella , sekä työpöytäsovelluksella.

Data Saver -tila

Data Saver -tila säästää mobiilidataa, kuten nimikin antaa ymmärtää. Ominaisuus optimoi kuuntelemasi musiikin kuluttamaan tavallista musiikkistriimausta vähemmän mobiilidataa. Se on erinomaisen näppärää, jos Wi-Fi-yhteyttä ei ole ulottuvilla.

Näin kytket Data Saver -tilan päälle:

1. Valitse Koti
  2. Valitse Asetukset
  3. Valitse Data Saver.
  4. Kytke Data Saver päälle.

Usein kysytyt kysymykset

Uudistimme ja päivitimme Spotifyn mobiilisovellusta. Jos käytit ennen Spotify Freetä (tai Premiumia) mobiililaitteella, sovelluksesi näyttää nyt hieman erilaiselta.

Kaikki kappaleet, soittolistat, artistit, albumit ja podcastit, jotka tallensit ennen sovelluksen päivittymistä, ovat yhä Omassa kirjastossasi

Huomautus: Tallentamasi kappaleet majailevat nykyään Suosikit-soittolistalla.

Satunnaistoistokuvakkeella merkittyjä soittolistoja voi kuunnella vain satunnaistoistona.

Jos kuvaketta ei ole, soittolistaa voi kuunnella vapaasti. Näissä Valitse ja kuuntele -soittolistoissa voit kuunnella musiikkia haluamassasi järjestyksessä ja skipata kappaleita aina, kun haluat.

Huomautus: Työpöytäsovelluksella voit aina valita itse, mitä kuuntelet.

Pyörittelemme parhaillaan eri sosiaalisia vaihtoehtoja mainoksin tuetulle Free-mobiilipalvelulle. Tällä hetkellä mahdollisuutta hakea ja seurata kavereita ei ole tarjolla. Meillä on toivottavasti pian lisää kerrottavaa asiaan liittyen.

Spotify-radiota ei enää ole mainoksin tuetussa Free-mobiilipalvelussa.

Voit kuunnella täydellistä sekoitusta kappaleita yhdellä napinpainalluksella suuntaamalla Daily Mixeihin.

Podcasteja voi etsiä Haku-toiminnon kautta. Kun tykkäät podcastista, se tallennetaan Oma kirjasto -osioon Podcastit-kokoelmaasi.

Videot on poistettu mainoksin tuetusta Free-palvelusta. Rap Caviarin kaltaisten toimitettujen soittolistojen videot ovat edelleen katsottavissa, ja näet myös videomainoksia.

Paikallisia eli omia musiikkitiedostoja ei enää voi lisätä mainoksin tuettuun Free-mobiilipalveluun.

Voit skipata kuusi kappaletta tunnissa. Me kerromme kyllä, montako skippausta sinulla on jäljellä, joten sinun ei tarvitse itse huolehtia asiasta.

Valitse ja kuuntele -soittolistoissa (niissä soittolistoissa, joita ei ole merkitty satunnaistoistokuvakkeella) ja työpöytäsovelluksella voit skipata niin monta kappaletta kuin haluat.

Teemme mahtavan musiikin löytämisestä helppoa tarjoamalla soittolistoillesi kappale- ja artistiehdotuksia sitä mukaa, kun luot ja muokkaat niitä. Mitä enemmän kuuntelet, sitä parempia suosituksia saat. Erotat sisällön tunnisteista ITSE LISÄTYT ja SPOTIFYN LISÄÄMÄT.

Mainoksia ei voi skipata. Mainosten ansiosta voimme pitää palvelun maksuttomana.

Jos et halua kuulla tai nähdä mainoksia, tutustu Spotify Premiumiin.