Kuuntele musiikkia ja podcasteja ja katsele videoita

Yli 30 miljoonaa kappaletta – mutta ei vaikeuksia valita. Tarvitset ainoastaan Spotify-sovelluksen, ellet sitten käytä mieluummin verkkosoitinta.

1. Lataa työpöytäsovellus ja kirjaudu sisään, ellet ole jo tehnyt niin.
  2. Etsi musiikkia hakutoiminnolla tai katso, mitä Browse-osiolla on tarjota.
  3. Laita kappale soimaan jollakin näistä tavoista:
    • Vie osoitin kappaleen kohdalle ja napsauta sen vasemmalla puolella olevaa Toista-painiketta.
    • Kaksoisnapsauta kappaleen nimeä.
    • Napsauta albumin tai soittolistan kansikuvaa Browse-osiossa.
    • Valitse albumi tai soittolista ja napsauta sitten vihreää TOISTA-painiketta.

Nyt soi -palkki

Sovelluksen alareunassa olevasta Nyt soi -palkista voit hallita musiikkia.

• käynnistää toiston.
  • keskeyttää toiston.
  • -painikkeella voit skipata kappaleen.
  • sekoittaa kappaleet satunnaiseen järjestykseen.
  • -painike saa kappaleen soimaan uudelleen.
  • -painikkeen napsauttaminen kahdesti saa kappaleen soimaan uudelleen vain kerran. Lopeta uudelleentoisto napsauttamalla sitä kolmannen kerran.
  • -painiketta napsauttamalla pääset toistojonoon, jossa voit järjestää kappaleita.

Voit myös kuunnella musiikkia työpöytäsovelluksessa käyttämällä puhelinta tai tablettia kaukosäätimenä

1. Avaa verkkosoitin ja kirjaudu sisään.
  2. Etsi musiikkia kotisivulta tai hakutoiminnolla.
  3. Laita kappale soimaan jollakin näistä tavoista:
    • Napsauta albumin tai soittolistan kansikuvaa.
    • Valitse albumi tai soittolista ja napsauta sitten vihreää TOISTA-painiketta.
    • Kaksoisnapsauta kappaleen nimeä.

Vie osoitin kappaleen kohdalle ja napsauta sen vasemmalla puolella olevaa Toista-painiketta.

Nyt soi -palkki

Sovelluksen alareunassa olevasta Nyt soi -palkista voit hallita musiikkia.

• käynnistää toiston.
  • keskeyttää toiston.
  • -painikkeella voit skipata kappaleen.
  • sekoittaa kappaleet satunnaiseen järjestykseen.
  • -painike saa kappaleen soimaan uudelleen. Lopeta uudelleentoisto napsauttamalla sitä toisen kerran.

Voit myös kuunnella musiikkia Spotify-verkkosoittimessa käyttämällä puhelinta tai tablettia kaukosäätimenä

1. Lataa sovellus ja kirjaudu sisään, ellet ole jo tehnyt niin.
  2. Etsi musiikkia hakutoiminnolla tai katso, mitä Browse-osiolla on tarjota.
  • Laita albumi tai soittolista soimaan valitsemalla se ja napauttamalla sitten ensimmäistä kappaletta, jonka haluat siltä kuulla. (Premium-ominaisuus)
  • Voit myös kuunnella albumin tai soittolistan kappaleita satunnaisessa järjestyksessä napauttamalla SATUNNAISTOISTO-painiketta. (Free- ja Premium-ominaisuus)
  • Toista kappale napauttamalla sitä. (Premium-ominaisuus)

Nyt soi -näkymä

Avaa Nyt soi -näkymä napauttamalla Nyt soi -palkkia.

Nyt soi -näkymästä voit hallita kuunneltavaa musiikkia.

• käynnistää toiston.
  • keskeyttää toiston
  • -painikkeella voit skipata kappaleen.
  • sekoittaa kappaleet satunnaiseen järjestykseen.
  • -painike saa kappaleen soimaan uudelleen.
  • -painikkeen napauttaminen kahdesti saa kappaleen soimaan uudelleen vain kerran. Lopeta uudelleentoisto napauttamalla sitä kolmannen kerran.
  • tuo näkyviin lisää vaihtoehtoja.
  • -painiketta napauttamalla pääset toistojonoon, jossa voit järjestää kappaleita.
    Huomautus: Toistojono ei tällä hetkellä ole käytettävissä iPadilla.

Voit myös kuunnella musiikkia toisella laitteella käyttämällä puhelinta tai tablettia kaukosäätimenä

Podcastit ja videot

Jos haluat toistaa muutakin kuin musiikkia, lue podcast- ja video-oppaat.