Musiikin ja podcastien lataaminen

Premium-käyttäjille

Lataa lempikappaleesi, -albumisi ja -podcastisi Spotify-sovellukseen, jotta voit kuunnella niitä ilman internetyhteyttä.

Voit ladata jopa 10 000 kappaletta laitetta kohden 5 kolmelle eri laitteelle.

Valitse laitteesi alta, niin saat tarkemmat ohjeet.

Huomautus: Sisällön lataamiseen tarvitaan internetyhteys.

Musiikin lataaminen

1. Napsauta soittolistan oikealla puolella oleva Lataa-vaihtoehto  päälle. Voit myös ladata kaikki kappaleet, jotka ovat omassa kirjastossasi.
    Huomautus: Työpöytäsovelluksella ei voi ladata albumeita tai podcasteja.
  2. Kun lataus on valmis, soittolistan nimen oikealla puolella näkyy Ladattu-kuvake
  3. Nyt voit kuunnella sovellukseen lataamaasi sisältöä silloinkin, kun internetyhteyttä ei ole tai kun sovellus on offline-tilassa.

Offline-tilaan kytkeminen

Voit kuunnella lataamaasi musiikkia silloinkin, kun internetyhteys katkeaa. Voit myös halutessasi asettaa työpöytäsovelluksen manuaalisesti offline-tilaan:

Mac

1. Avaa Spotify.
  2. Valitse näytön yläreunan Apple-valikosta Spotify.
  3. Valitse Offline-tila.

Windows

1. Avaa Spotify.
  2. Valitse sovelluksen yläreunan valikosta Tiedosto.
  3. Valitse Offline-tila.

Huomautus: Offline-tilassa voit kuunnella vain sovellukseen ladattua musiikkia.

Albumin tai soittolistan lataaminen

1. Napauta albumin tai soittolistan oikealla puolella oleva Lataa-vaihtoehto  päälle. Voit myös ladata kaikki kappaleet, jotka ovat omassa kirjastossasi
  2. Ladattu-kuvake  ilmestyy näkyviin, kun lataus on valmis.
  3. Nyt voit kuunnella sovellukseen lataamaasi sisältöä silloinkin, kun internetyhteyttä ei ole tai kun sovellus on offline-tilassa.

Podcastin lataaminen

1. Napauta podcast-jakson oikealla puolella olevaa -painiketta (iPhone) / -painiketta (Android).
  2. Valitse Lataa. Podcast tallennetaan automaattisesti omaan kirjastoosi.
  3. Ladattu-kuvake  ilmestyy näkyviin, kun lataus on valmis.
  4. Nyt voit kuunnella tätä podcast-jaksoa sovelluksessa silloinkin, kun internetyhteyttä ei ole tai kun sovellus on offline-tilassa.

Offline-tilaan kytkeminen

Voit kuunnella lataamaasi musiikkia tai podcasteja silloinkin, kun internetyhteys katkeaa, mutta voit myös halutessasi asettaa mobiililaitteen tai tabletin manuaalisesti offline-tilaan:

1. Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Toisto.
  4. Ota Offline-tila käyttöön.

Lataaminen mobiilidatayhteyden kautta

Lataus mobiilidatayhteyden (3/4G) kautta on oletusasetuksena pois käytöstä. Voit halutessasi ottaa sen käyttöön näin:

1. Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Musiikin äänenlaatu
  4. Valitse kohdan Lataa alta Lataa matkapuhelinverkon kautta

Vinkki: Suosittelemme, että käytät lataamiseen Wi-Fi-yhteyttä, jotta vältyt mahdollisilta datasiirtomaksuilta.

Eikö pelitä?

Katso neuvoja offline-musiikin vianmääritysoppaasta

Päivitetty viimeksi 03. joulukuuta 2018