Offline-musiikin vianmääritys

Jos musiikki ei lataudu, tarkista seuraavat asiat:

• Laite ei ole lepotilassa.
  • Laitteen muistissa on riittävästi vapaata tilaa (suositus vähintään 1 Gt).
  • Laitteessa on toimiva internetyhteys.
  • Olet ladannut musiikkia korkeintaan kolmelle eri laitteelle (katso alta kohta Aktiivisten offline-laitteiden hallinta).
  • Et ole saavuttanut laitteelle ladattavien kappaleiden enimmäismäärää (3 333 kappaletta/laite).
  • Sinulla on aktiivinen Premium-tilaus
  • Tilisi on ollut online-tilassa vähintään kerran viimeisten 30 päivän aikana.

Tarkista ensimmäiseksi latauksen tila. Ladattu-kuvake  ilmaisee, että lataus on onnistunut.

• Jos Ladattu-nuoli on harmaa, katso kohta Musiikki ei lataudu (yllä).
  • Jos Ladattu-nuoli on vihreä, kokeile ottaa offline-tila käyttöön sovelluksen asetuksista.
  • Jos tästä ei ole apua, asenna sovellus uudelleen.

Huomautus: Musiikki on ladattava uudelleen, kun sovellus on asennettu uudelleen.

Yllättäen katoaville latauksille on muutamia mahdollisia syitä:

• Olet ladannut musiikkia yli kolmelle eri laitteelle.
  • Spotify-tilisi ei ole ollut online-tilassa viimeisten 30 päivän aikana.
  • Olet hiljattain asentanut sovelluksen uudelleen (uudelleenasennus poistaa automaattisesti kaikki ladatut kappaleet laitteestasi).
  • Spotify-sovelluksesi kaipaa päivittämistä.
  • Laitteen SD-muistikortissa (jos siinä on sellainen) on ongelma – se on esimerkiksi pois paikaltaan tai korruptoitunut.
  • Sisältö on poistettu Spotifysta.
  • Joidenkin soittolistojen, kuten Viikon suositusten ja muiden Spotifyn hallitsemien soittolistojen, sisältöä päivitetään säännöllisesti, jolloin kappaleita saatetaan poistaa.

Jos ladatut kappaleet eivät pysy laitteessasi, suosittelemme kaikkien aktiivisten offline-laitteidesi poistamista (katso alta kohta Aktiivisten offline-laitteiden hallinta) ja sovelluksen asentamista uudelleen ennen kappaleiden lataamista.

Premium-tilaajien on käytävä online-tilassa vähintään 30 päivän välein. Näin Spotify tarkistaa, että tilauksesi on yhä aktiivinen. Samalla laskemme toistetut kappaleet artistien palkkioita varten.

Jos et käy online-tilassa vähintään 30 päivän välein, offline-tilaan ladatut kappaleet poistetaan laitteestasi automaattisesti.

Voit ladata Spotify-sisältöä offline-kuunteluun enintään kolmelle laitteelle kerrallaan. Jos haluat ladata musiikkia neljännelle laitteelle, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

• Kun lataat musiikkia neljännelle laitteelle, se laite, jossa on vanhimmat lataukset, poistuu automaattisesti offline-laitteidesi luettelosta. Kyseisen laitteen kappaleet eivät siis enää ole kuunneltavissa offline-tilassa.
  • Ennen kuin lataat musiikkia neljännelle laitteelle, poista jokin laite manuaalisesti offline-laitteidesi luettelosta. Kyseisen laitteen kappaleet eivät sen jälkeen ole kuunneltavissa offline-tilassa.