Tarvitsen apua latausten kanssa

Kaiken lataamasi sisällön vieressä näkyy Ladattu-kuvake  (työpöytäsovellus) /  (mobiililaitteet ja tabletit), ja sisältö löytyy omasta kirjastostasi. Spotify-sisältöä ei voi käyttää sovelluksen ulkopuolella.

Vinkki: Siirry offline-tilaan, jos haluat toistaa vain lataamaasi sisältöä. Valitse laitteesi, niin saat tarkemmat ohjeet. Sisältö, jota et ole ladannut, näkyy harmaana, eikä sitä voi käyttää.

Jos musiikki tai podcastit eivät lataudu, tarkista seuraavat asiat:

• Laite ei ole lepotilassa.
  • Laitteen muistissa on riittävästi vapaata tilaa (suositus vähintään 1 Gt).
  • Laitteessa on toimiva internetyhteys.
  • Olet ladannut musiikkia ja podcasteja korkeintaan kolmelle eri laitteelle (katso alta kohta Offline-laitteiden hallinta).
  • 3 333 kappaleen laitekohtainen enimmäismäärä ei ole täyttynyt. Jos saat virheviestin, jossa sanotaan tämän rajan täyttyneen, kokeile poistaa jotain lataamaasi sisältöä.
  • Sinulla on aktiivinen Premium-tilaus. Katso, miten voit tarkistaa tilauksesi tilan.
  • Tilisi on ollut online-tilassa vähintään kerran viimeisten 30 päivän aikana.
  • Podcastien ja albumien lataaminen ei ole mahdollista työpöytäsovelluksella.

Tarkista ensimmäiseksi latauksen tila. Ladattu-kuvake  (työpöytäsovellus) /  (mobiililaitteet ja tabletit) ilmaisee, että lataus on onnistunut.

Huomautus: Musiikki on ladattava uudelleen, kun sovellus on asennettu uudelleen.

Yllättäen katoaville latauksille on muutamia mahdollisia syitä:

• Olet ladannut musiikkia yli kolmelle eri laitteelle.
  • Spotify-tilisi ei ole ollut online-tilassa viimeisten 30 päivän aikana.
  • Olet hiljattain asentanut sovelluksen uudelleen.
  • Spotify-sovelluksesi kaipaa päivittämistä
  • Laitteen SD-muistikortissa (jos siinä on sellainen) on ongelma – se on esimerkiksi pois paikaltaan tai korruptoitunut.
  • Sisältö on poistettu Spotifysta.
  • Joidenkin soittolistojen sisältöä päivitetään säännöllisesti, jolloin kappaleita saatetaan poistaa.

Jos ladatut kappaleet eivät pysy laitteessasi, suosittelemme kaikkien aktiivisten offline-laitteidesi poistamista (katso alta kohta Offline-laitteiden hallinta) ja sovelluksen asentamista uudelleen ennen kappaleiden lataamista.

Premium-tilaajien on käytävä online-tilassa 30 päivän välein. Näin Spotify tarkistaa, että tilauksesi on yhä aktiivinen. Samalla laskemme toistetut kappaleet artistien palkkioita varten.

Jos et käy online-tilassa vähintään 30 päivän välein, offline-tilaan ladatut kappaleet poistetaan laitteestasi automaattisesti.

Voit ladata Spotify-sisältöä offline-kuunteluun enintään kolmelle laitteelle kerrallaan. Jos haluat ladata musiikkia neljännelle laitteelle, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

• Kun lataat musiikkia neljännelle laitteelle, se laite, jossa on vanhimmat lataukset, poistuu automaattisesti offline-laitteidesi luettelosta. Kyseisen laitteen kappaleet eivät siis enää ole kuunneltavissa offline-tilassa.
  • Ennen kuin lataat musiikkia neljännelle laitteelle, poista jokin laite manuaalisesti offline-laitteidesi luettelosta. Kyseisen laitteen kappaleet eivät sen jälkeen ole kuunneltavissa offline-tilassa.
Päivitetty viimeksi 24. heinäkuuta 2018