Millä laitteilla voin kuunnella Spotifyta?

Älä sido Spotifyta vain yhteen laitteeseen…

Voit ladata sovelluksen monenlaisille tietokoneille, puhelimille ja tableteille. Tarkista järjestelmävaatimuksista, onko laitteesi yhteensopiva.

Voit käyttää Spotifyta myös pelikonsoleilla, kaiuttimilla, televisioilla, autoissa ja muilla laitteilla.

Spotify Gear -sivustolta löydät lisää yhteensopivia laitteita. Voit myös lähettää musiikkisi eri laitteisiin seuraavilla tavoilla:

Voinko kuunnella usealla laitteella samaan aikaan?

Voit toistaa musiikkia vain yhdellä laitteella kerrallaan.

Huomautus: Jos aloitat toiston toisella laitteella, nykyisen laitteesi toisto keskeytetään.