Spotify Connect

Spotify Connect muuttaa Spotify-sovelluksesi kaukosäätimeksi, jolla toistat musiikkia esimerkiksi kaiuttimien, televisioiden, pelikonsolien ja älykellojen kautta, muita puhelimia, tabletteja ja tietokoneita unohtamatta!

Mitkä laitteet ovat tuettuja?

Spotify Gear -sivustolla on listattu yhteensopivia laitteita. Jos laitettasi ei näy sivustolla, voit kysyä asiasta sen valmistajalta.

Näin pääset alkuun

Voit käyttää tietokoneen tai mobiililaitteen Spotify-sovellusta tai verkkosoitinta kaukosäätimenä. Varmista kuitenkin ensin, että lähtökohdat ovat otolliset:

• Kaikki laitteet ovat samassa Wi-Fi-verkossa, kun muodostat yhteyden ensimmäisen kerran.
  • Varmista, että sinulla on uusin Spotify-versio.
  • Kaikkien laitteiden laiteohjelmistot ovat ajan tasalla.

Työpöytäsovellus ja verkkosoitin

1. Valitse oikeasta alakulmasta .
  2. Valitse luettelosta laite, jolla haluat kuunnella.

Mobiililaitteet ja tabletit

1. Laita musiikki soimaan.
  2. Valitse näytön alareunasta Käytettävissä olevat laitteet.
  3. Valitse luettelosta laite, jolla haluat kuunnella.

Tarvitsetko apua?

Jos Spotify Connect ei toimi, tarkista, että

Kannattaa myös varmistaa, että molemmat laitteet ovat samassa Wi-Fi-verkossa.

Huomautus: Et voi toistaa paikallisia tiedostoja, kun käytät Spotify Connectia.

Jos nämä tarkistukset eivät tarjoa ratkaisua, kokeile seuraavaa:

• Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen.
  • Sulje kaikki sovellukset, joita et käytä.
  • Käynnistä laitteet uudelleen.
  • Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen.
  • Mikäli mahdollista, yritä käyttää eri Wi-Fi-yhteyttä.

Voit myös kokeilla poistaa Näytä vain paikalliset laitteet -asetuksen käytöstä. Näin sovellus yrittää löytää myös sellaisia lähellä olevia laitteita, jotka eivät käytä samaa internetyhteyttä kuin laitteesi. Toimi näin:

Huomautus: Tämä asetus on käytettävissä ainoastaan mobiililaitteilla ja tableteilla.

1. Avaa mobiililaitteen tai tabletin Spotify-sovellus.
  2. Valitse Koti .
    Oletko Premium-käyttäjä? Valitse Oma kirjasto .
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse Laitteet.
  5. Poista Näytä vain paikalliset laitteet käytöstä ja kokeile Connectia uudelleen.

Jos ongelma ei poistu, vikaa on ehkä etsittävä laitteesta tai Wi-Fi-yhteydestä. Katso ohjeet operaattorin tai valmistajan tukisivustolta.

Voit kokeilla myös seuraavia vaihtoehtoisia tapoja kuunnella Spotifyta eri laitteilla:

Päivitetty viimeksi 01. elokuuta 2018