Mighty

Premium-tilaajille, joilla on iOS-laite

Ota Spotify-musiikki mukaan Mightyn avulla.

Mighty on pieni kannettava musiikkisoitin, jolle voit ladata Spotify-soittolistasi ja kuunnella niitä missä tahansa, myös ilman verkkoyhteyttä.

Siinä ei ole näyttöä, joten siihen kuuluu sovellus, jolla voit ohjata musiikkia. Sovellus myös seuraa toistohistoriaasi ja näyttää kuuntelutapahtumia, joita voit nimetä uudelleen tai muokata miten haluat.

Mighty-laitteella voit toistaa, pysäyttää, skipata ja sekoittaa musiikkia sekä säätää äänenvoimakkuutta peukalon painalluksella. Kytke kuulokkeesi kuulokeliitäntään tai muodosta Bluetooth-pari kuulokkeiden ja kaiuttimien kanssa mukana tulevan sovelluksen kautta.

Jatka lukemista, niin kerromme, miten saat Spotify-musiikkisi Mighty-laitteeseen.

Spotifyhin kirjautuminen Mightyn kautta

Voit luoda Spotify Premium -tilin tai kirjautua sisään tilillesi Mighty-sovelluksen asetusten määrityksen yhteydessä.

Vaihtoehtoisesti voit kirjautua olemassa olevalle Spotify-tilille Mighty-sovelluksessa seuraavalla tavalla:

1. Jos sinulla ei vielä ole Spotify Premium -tiliä, hanki sellainen täältä.
  2. Avaa Mighty-sovellus.
  3. Valitse alavasemmalta Yhteydet (Connections), ja yläoikealta Spotify.
  4. Kirjaudu Spotifyhin.

Mighty-musiikin valitseminen

1. Avaa Mighty-sovellus.
  2. Valitse alareunasta Musiikki (Music).
  3. Valitse SELAA (BROWSE).
  4. Valitse +-kuvakkeella soittolistat, jotka haluat lisätä laitteeseen. Voit myös valita Autofill-vaihtoehdon, joka lisää kaikki soittolistat.
    Vinkki: Voit poistaa soittolistan laitteesta pyyhkäisemällä sen otsikkoa oikealle.
  5. Lähetä valittu musiikki Mighty-laitteeseen valitsemalla SYNKRONOI (SYNC)
    Huomautus: Varmista Mighty-sovelluksen Yhteydet (Connections) -kohdasta, että olet yhdistänyt Mighty-laitteen sovellukseen. Voit yhdistää laitteen joko Bluetooth-yhteyden tai langattoman verkkoyhteyden kautta.
  6. Kun lataus on valmis, ota Mighty-laite mukaan, niin voit kuunnella musiikkia missä tahansa!

Vinkki: Voit säätää ladattavan musiikin laatua Mighty-sovelluksessa. Tämä onnistuu kohdassa Yhteydet (Connections) > Spotify.

Onko sinulla kysyttävää?

Saat lisätietoja Mightyn usein kysytyistä kysymyksistä