Mighty

Premium-käyttäjille

Mighty soittaa mahtavaa Spotify-musiikkia kaikkialla!

Mighty on pieni kannettava musiikkisoitin, jolle voit ladata Spotify-soittolistasi kuunneltavaksi missä tahansa, myös netin ulottumattomissa.

Näin pääset alkuun

1. Napauta Mighty-sovelluksen vasemmassa alakulmassa olevaa yhteyskuvaketta.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Spotify.
  3. Kirjaudu Spotifyhin. Jos sinulla ei vielä ole Premiumia, saat kehotuksen päivittää tilauksesi.

Musiikki soimaan

1. Avaa Mighty-sovellus.
  2. Napauta alareunan nuottikuvaketta.
  3. Valitse BROWSE.
  4. Valitse +-kuvakkeella soittolistat, jotka haluat lisätä laitteeseen. Jos haluat lisätä kaikki soittolistat, valitse Autofill.
    Vinkki: Poista soittolista laitteesta pyyhkäisemällä sen otsikkoa oikealle.
  5. Synkronoi valintasi Mighty-laitteeseen valitsemalla SYNC.

Kun lataus on valmis, nappaa Mighty mukaan, niin voit kuunnella musiikkia missä tahansa! Sovellus myös seuraa toistohistoriaasi ja näyttää kuuntelutapahtumia, joita voit nimetä uudelleen tai muokata miten haluat.

Vinkki: Voit säätää Mighty-sovelluksen latauslaatua. Tämä onnistuu kohdassa Connections (Yhteydet) > Spotify.

Tarvitsetko apua?

Saat lisätietoja Mightyn usein kysytyistä kysymyksistä.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 19. kesäkuuta 2018