Samsung-älykellot

Samsung ja Spotify: täydellinen pari.

Valitse laitteesi alta, niin saat tarkempia tietoja.

Spotifyn saa Samsungin Gear S2- ja Gear S3 -älykelloihin!

Sovelluksen avulla voit ohjata puhelimessasi soivaa musiikkia kellostasi käsin:

• Toista musiikkia omasta kirjastosta ja äskettäin kuunnelluista kappaleista.
  • Selaa Browse-osion uusia julkaisuja ja fiilikseen sopivia soittolistoja.
  • Hae biisejä yli 30 miljoonan kappaleen musiikkivalikoimastamme.

Premium-ominaisuudet

Jos sinulla on Premium-tilaus, voit lisäksi

Huomautus: Vain Samsung Gear S3:ssa on sisäänrakennettu kaiutin.

Spotifyn saa Samsungin Gear Fit2- ja Gear Fit2 Pro -älykelloihin!

Sovelluksen avulla voit ohjata puhelimessasi soivaa musiikkia kellostasi käsin:

• Laita musiikki soimaan, pysäytä se ja skippaa kappaleita.
  • Tallenna musiikkia.
  • Valitse satunnaistoisto tai toista kappale uudelleen.
  • Toista musiikkia omasta kirjastosta, Browse-osiosta ja äskettäin kuunnelluista kappaleista.

Huomautus: Jos olet Spotify Free -käyttäjä, voit kuunnella musiikkia vain satunnaistoistolla ja skipata kappaleita korkeintaan kuusi kertaa tunnissa. Lue lisää Spotify Freestä mobiililaitteissa.

Premium-ominaisuudet

Jos sinulla on Premium-tilaus, voit soittaa musiikkia suoraan kellostasi!

Puhelimen ei tarvitse olla käden ulottuvilla, sillä kellossasi on kaikki, mitä tarvitset biisien valitsemiseen, ohjaamiseen ja äänenvoimakkuuden säätämiseen.

Lisäksi voit

• ohjata ja toistaa musiikkia eri laitteilla Spotify Connectin avulla
  • ladata sovellukseen musiikkia offline-kuuntelua varten
  • hakea sisältöä teksti- ja äänikomennoilla
  • nauttia Premium-äänenlaadusta.

Spotifyn saa Samsungin Gear Sport -älykelloihin!

Sovelluksen avulla voit ohjata puhelimessasi soivaa musiikkia kellostasi käsin:

• Laita musiikki soimaan, pysäytä se ja skippaa kappaleita.
  • Tallenna musiikkia.
  • Valitse satunnaistoisto tai toista kappale uudelleen.
  • Toista musiikkia omasta kirjastosta, Browse-osiosta ja äskettäin kuunnelluista kappaleista.

Huomautus: Jos olet Spotify Free -käyttäjä, voit kuunnella musiikkia vain satunnaistoistolla ja skipata kappaleita korkeintaan kuusi kertaa tunnissa. Lue lisää Spotify Freestä mobiililaitteissa.

Premium-ominaisuudet

Jos sinulla on Premium-tilaus, voit soittaa musiikkia suoraan kellostasi! Puhelimen ei tarvitse olla käden ulottuvilla, sillä kellossasi on tarvittavat ohjaimet musiikin toistamiseen, tallentamiseen, satunnaistoiston valitsemiseen sekä äänenvoimakkuuden säätämiseen.

Lisäksi voit

• ohjata ja toistaa musiikkia eri laitteilla Spotify Connectin avulla
  • ladata sovellukseen musiikkia offline-kuuntelua varten
  • hakea sisältöä teksti- ja äänikomennoilla
  • nauttia Premium-äänenlaadusta.

Näin pääset alkuun

Järjestelmävaatimukset

• Galaxy-laitteet, joissa on Android 4.3 tai uudempi ja vähintään 1,5 Gt RAM-muistia
  • muut kuin Galaxy-laitteet, joissa on Android 4.4 tai uudempi ja vähintään 1,5 Gt RAM-muistia
  • iPhone 5S tai uudempi, jossa on vähintään iOS 9.0.

Spotifyn asentaminen Samsung-älykelloon

Ennen kuin asennat Spotifyn Samsung-älykelloon, toimi näin:

1. Lataa Spotify puhelimeesi sovelluskaupasta.
  2. Yhdistä älykello puhelimeesi Bluetooth-yhteydellä. Voit yhdistää laitteet Samsung-älykellon mobiilisovelluksen avulla. Se on saatavilla sovelluskaupasta.

Näin asennat Spotifyn Samsung-älykelloon:

1. Valitse Samsung-älykellon aloitusnäytöltä Sovellukset.
  2. Valitse Samsung Gear.
  3. Valitse Samsung Galaxy Apps

Tarvitsetko apua?

Saat apua sovelluksen käyttöönottoon ja vianmääritykseen Samsungin tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.