Samsung Family Hub

No tietenkin kuuntelemalla musiikkia Samsung Family Hub -jääkaapillasi! Spotify Connectin avulla voit striimata musiikkia puhelimesi, tablettisi tai tietokoneesi Spotify-sovelluksesta suoraan jääkaappiisi.

Näin pääset alkuun

1. Avaa puhelimen, tabletin tai tietokoneen Spotify-sovellus.
  2. Laita jokin kappale soimaan. Valitse mobiililaitteella Käytettävissä olevat laitteet tai napsauta tietokoneella -kuvaketta.
  3. Valitse Samsung Family Hub laiteluettelosta, niin jääkaappi alkaa soittaa musiikkia.

Tarvitsetko apua?

Saat lisätietoja ja neuvoja Samsungin tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 08. elokuuta 2018