Spotify ja Samsung Family Hub

Spotify Connectin avulla voit kuunnella musiikkia Samsung Family Hub -jääkaapillasi striimaamalla sitä puhelimesi, tablettisi tai tietokoneesi Spotify-sovelluksesta.

Näin se käy:

1. Avaa puhelimen, tabletin tai tietokoneen Spotify-sovellus.
  2. Laita kappale soimaan ja valitse KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAT LAITTEET.
  3. Valitse laitevalikosta Samsung Family Hub ja nauti jääkaappisi viileistä biiteistä.