Android Wear

Android-puhelimen Spotify-sovelluksen ohjaaminen onnistuu myös Android Wear -laitteen avulla.

Huomautus: Spotifyn käyttäminen Android Wear -laitteella edellyttää Bluetooth-yhteyden aktivoimista.

Android Wear -laitteella voit

• toistaa musiikkia tai keskeyttää sen
  • ohittaa kappaleita
  • säätää äänenvoimakkuutta
  • toistaa Oma kirjasto -kokoelmassa olevia soittolistoja, albumeita ja artisteja
  • selata uusia julkaisuja, top-listoja ja eri genreihin tai fiiliksiin perustuvia soittolistoja
  • kuunnella Spotify-radiota.

Näin se käy!

1. Kuuntele Spotifyta Android-puhelimellasi.
  2. Aloita tai lopeta Spotifyn toisto Android Wear -laitteen kellonäkymästä.
  3. Siirry Spotifyhin pyyhkäisemällä ylöspäin.
  4. Siirry ohjaimiin pyyhkäisemällä oikealle. Ohita kappaleita tai muuta äänenvoimakkuutta napauttamalla.
  5. Siirry Browse-osioon pyyhkäisemällä uudelleen oikealle. Napauta Browse-painiketta ja valitse Oma kirjastoBrowse tai Radio.

Kun napautat artistia tai soittolistaa, sen toisto alkaa heti. Voit siirtyä johonkin tiettyyn kappaleeseen ohituspainikkeella.