Wear OS

Käyttöjärjestelmät:Android 4.4 ja uudemmat (ei Go edition) sekä iOS 9.3 ja uudemmat.

Ohjaa puhelimesi Spotify-sovellusta Wear OS -laitteestasi käsin!

• Laita musiikki soimaan, pysäytä se ja skippaa kappaleita.
  • Säädä äänenvoimakkuutta.
  • Toista musiikkia Omasta kirjastostasi.
  • Selaa uusia julkaisuja, top-listoja ja soittolistoja sekä eri genrejä ja fiiliksiä.
  • Kuuntele Spotify-radiota.

Näin pääset alkuun

Huomautus: Varmista, että Wear OS -älykello on yhdistetty puhelimeesi Bluetoothin kautta.

1. Avaa puhelimesi Spotify-sovellus ja laita musiikki soimaan.
  2. Näet nyt kellostasi, mitä kuuntelet! Pysäytä parhaillaan soiva kappale ja jatka sen toistoa napauttamalla kellotaulun kuvaketta. Pyyhkäisemällä vasemmalle saat esiin Seuraava- ja Edellinen-ohjaimet.
  3. Näet enemmän Spotify-vaihtoehtoja, kun pyyhkäiset ylös. Pyyhkäisemällä oikealle saat esiin painikkeet skippaamista ja äänenvoimakkuuden säätämistä varten. Kun pyyhkäiset oikealle toisen kerran, saat esiin Oma kirjasto-, Browse- ja Radio-vaihtoehdot.

Tarvitsetko apua?

Saat apua sovelluksen käyttöönottoon ja vianmääritykseen Wear OS:n tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 20. elokuuta 2018