Spotify Xbox Onessa

Kuuntele Spotifyta Xbox One -konsolilla!

Ominaisuudet:

• Kuuntele musiikkia pelin taustalla.
  • Selaa eri genrejä ja fiiliksiä ajatellen laadittuja soittolistoja. Voit myös tutustua uusiin julkaisuihin.
  • Toista omia soittolistojasi tai kappaleitasi Oma musiikki -osiosta.
  • Hae mitä tahansa kappaletta, albumia tai soittolistaa.
  • Ohjaa musiikkia mobiililaitteella Spotify Connect -toiminnon avulla.

Spotify löytyy Xbox Onen Viihde-valikon Kaikki sovellukset -kohdasta.

Vinkki: Eikö sinulla ole Spotify-tiliä? Avaa Spotify-sovellus Xbox Onessa ja luo tili valitsemalla REKISTERÖIDY

Spotify-tilille kirjautuminen Xbox Onessa käy helpoiten Spotify Connect -toiminnon avulla:

1. Nappaa käteen puhelimesi tai tablettisi. Sen on oltava samassa Wi-Fi-verkossa kuin Xbox One.
  2. Avaa Spotify-sovellus puhelimella tai tabletilla ja kirjaudu sisään.
  3. Avaa Spotify-sovellus Xbox Onessa.
  4. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN.
  5. Noudata näytön ohjeita.
  6. Valmista tuli! Voit nyt ohjata Xbox Onesta soitettavaa musiikkia puhelimesi avulla.

Sisäänkirjautuminen Spotify-käyttäjätunnuksella ja salasanalla

1. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN.
  2. Valitse MUUT KIRJAUTUMISTAVAT.
  3. Valitse Salasana.
  4. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja valitse KIRJAUDU SISÄÄN.

Huomautus: Tätä kirjautumistapaa ei voi käyttää, jos olet luonut tilisi Facebookin kautta.

Uloskirjautuminen

1. Valitse Xboxin Spotify-sovelluksesta näytön oikeassa yläkulmassa oleva profiilikuva.
  2. Valitse Kirjaudu ulos.

Voit siirtyä sovelluksessa suuntapainikkeita tai vasenta sauvaa käyttämällä. Valitse toimintoja painamalla A-painiketta.

Siirry muihin sovelluksen osa-alueisiin selaamalla näyttöjä suuntapainikkeilla.

Musiikin hakeminen

1. Korosta oikeassa yläkulmassa oleva hakukuvake suuntapainikkeilla. Paina A.
  2. Kirjoita hakusanat suuntapainikkeiden avulla.
  3. Aloita haku valitsemalla Valmis.
  4. Korosta hakutulos suuntapainikkeilla ja aloita kuuntelu painamalla A.

Voit myös käyttää puhelintasi kauko-ohjaimena Spotify Connect -toiminnon avulla.

1. Tuo Xbox-valikko esiin painamalla ohjaimen Xbox-painiketta.
  2. Valitse Spotify, jotta voit valita ja kuunnella musiikkia. Musiikki jatkuu, kun palaat peliin Xbox-valikon kautta.
  3. Kappaleita voi skipata, toistaa ja keskeyttää sekä äänenvoimakkuutta säätää Xbox-valikon alaosan pelipalkista.

Voit myös käyttää puhelintasi kauko-ohjaimena Spotify Connect -toiminnon avulla.

Vinkki: Saat parhaan mahdollisen Spotify-kokemuksen poistamalla pelin oman musiikin käytöstä, jos se on pelissä mahdollista.

Tarvitsetko apua?

Saat tarvittaessa lisää neuvoja Xboxin tukisivustolta.