Xbox One

Kuuntele Spotifyta Xbox One -konsolilla!

Näin pääset alkuun

Lataa Spotify Xbox Onelle Microsoft Storesta ja kirjaudu sisään yhdellä alla olevista tavoista.

Vinkki: Eikö sinulla ole Spotify-tiliä? Voit luoda sellaisen avaamalla Xbox Onen Spotify-sovelluksen ja valitsemalla REKISTERÖIDY.

Käytä Spotify Connectia musiikin ohjaamiseen mobiililaitteen, tabletin tai tietokoneen Spotify-sovelluksella:

1. Varmista, että laitteesi on samassa Wi-Fi-verkossa Xbox Onen kanssa. Avaa Spotify.
  2. Laita jokin kappale soimaan. Valitse mobiililaitteella Käytettävissä olevat laitteet tai napsauta tietokoneella -kuvaketta.
  3. Valitse Xbox One laiteluettelosta, niin musiikki alkaa soida järjestelmästä.

Voit nyt ohjata Xbox Onesta soitettavaa musiikkia puhelimesi avulla.

1. Avaa Xbox Onen Spotify-sovellus.
  2. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN.
  3. Valitse KIRJAUDU SÄHKÖPOSTIOSOITTEELLA TAI KÄYTTÄJÄTUNNUKSELLA.
  4. Anna Spotify-sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Huomautus: Jos kirjaudut yleensä Spotifyhin Facebookin kautta, käytä kirjautumiseen Spotify Connectia (katso ohjeet yllä).

1. Avaa Xbox Onen Spotify-sovellus.
  2. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN.
  3. Valitse KIRJAUDU PIN-KOODILLA. Siirry puhelimella tai tietokoneella osoitteeseen www.spotify.com/pair ja anna TV-ruudulla näkyvä PIN-koodi.

Musiikin kuuntelu pelin aikana

Xbox One jatkaa Spotifyn soittamista myös silloin, kun siirryt pelin puolelle.

Vinkki: Saat parhaan mahdollisen Spotify-kokemuksen poistamalla pelin oman musiikin käytöstä, jos se on pelissä mahdollista.

Näin ohjaat musiikkia pelin aikana:

1. Tuo Xbox-valikko esiin painamalla ohjaimen Xbox-painiketta.
  2. Valitse Spotify.
  3. Täällä voit skipata, toistaa ja pysäyttää kappaleita sekä säätää äänenvoimakkuutta.

Voit myös ohjata musiikkia puhelimellasi Spotify Connectin avulla.

Tarvitsetko apua?

Saat tarvittaessa lisää neuvoja Xboxin tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 19. kesäkuuta 2018