Spotify ja PlayStation®: vianmääritys ja usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät helppoja ratkaisuja ja nopeita vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Spotifyn käytöstä PlayStation®-konsolilla.

Vinkki: Kaipaatko ainoastaan tietoa siitä, miten Spotifyta käytetään PlayStation®-konsolilla? Tutustu tähän oppaaseen.

Lisätietoja Spotifyn käytöstä PlayStation®-konsolilla on PlayStation Music -sivustolla.

Jos loit Spotify-tilisi Facebook-käyttäjätunnuksella ja -salasanalla tai jos Spotify-tunnuksesi sisältävät erikoismerkkejä, et voi kirjautua Spotifyhin suoraan PlayStation®-konsolilla.

Suosittelemme käyttämään Spotify Connect -toimintoa, jonka avulla voit ohjata PlayStation®-konsolissa soivaa musiikkia mobiililaitteellasi.

Tutustu Toisto-ongelmat-artikkeliin.

Tilien liittäminen takaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen kaikilla laitteilla. Aina, kun kirjaudut PlayStation™Network-tilillesi, kirjaudut samalla automaattisesti myös Spotifyhin.

Jos et halua liittää tilejä, voit ohjata PlayStationissa soittamaasi musiikkia mobiililaitteellaSpotify Connect -toiminnon avulla.

Voit kirjautua ulos Spotify-sovelluksesta PlayStation®-järjestelmässä:

1. Valitse profiilikuva näytön oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse Kirjaudu ulos.

Huomautus: Kirjaudu ulos kaikkialta -toiminto Spotify-tilisivulla ei kirjaa sinua ulos PlayStation®-konsoleista.

Lisätietoa Spotify- ja PlayStation®-tilien linkityksen purkamisesta on PlayStation Music -sivustolla.

Voit, ja se onnistuu parillakin tavalla:

1. Kirjaudu omalle PlayStation™Network-tilillesi kaverin PS4™- tai PS3™-konsolissa. Jos olet jo liittänyt kyseisen tilin Spotify-profiiliisi, pääset heti käyttämään Spotifyta kaikilla PS4™- tai PS3™-konsoleilla, joihin kirjaudut sisään.
  2. Kaverisi voi pysyä kirjautuneena PlayStation™Network-tililleen, ja sinä voit käyttää Spotifyta PlayStation™Musicissa Spotify Connectin avulla.

Jos päivitit Premiumiin osoitteessa Spotify.com, voit hallita Spotify-tilaustasi tilisivullasi.

Jos päivitit Premiumiin PlayStation™Network-lompakon kautta, siirry Sonyn tukisivustolle.

Päivitin tilauksen, mutta palvelu ei muuttunut Premiumiksi.

Jos olet päivittänyt tilauksen Premium-tasolle PlayStation®-konsolilla, mutta kuulet yhä mainoksia tai epäilet muusta syystä, että tili ei ole päivittynyt Premiumiin:

1. Kirjaudu ulos Spotify-sovelluksesta PlayStation®-konsolissa ja kirjaudu sitten takaisin sisään.
  2. Jos tämä ei auta, ota yhteyttä Sonyn tukeen.

Voinko lunastaa Premium-koodin, jos maksan Premium-tilaukseni PlayStation™Network-lompakon kautta?

Et voi lunastaa Spotify-lahjakortin tai -e-kortin Premium-koodia tai hyödyntää Spotify Premium -kampanjoita PlayStation™Network-tilillä.

PlayStation™Network-alitileillä voi kuunnella Spotifyta, mutta tilauksen päivitys Premium-tasolle PlayStation™Musicin kautta ei onnistu. Jos haluat päivittää Spotify Premiumiin, varmista, että olet kirjautunut päätilille.