Spotify ja PlayStation

Lataa Spotify-sovellus PS5:lle tai PS4:lle, jotta voit kuunnella lempimusiikkiasi ja suosikkipodcastejasi konsolilla.

Sisäänkirjautuminen

Avaa konsolin Spotify-sovellus ja valitse jokin seuraavista kirjautumistavoista:

• Anna Spotify-sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
  • Avaa puhelimen tai tabletin Spotify‑sovellus ja etsi laitteesi Spotify Connectilla.
  • Valitse KIRJAUDU PIN-KOODILLA. Siirry sitten toisella laitteella osoitteeseen www.spotify.com/pair ja anna ruudulla näkyvä PIN-koodi.

Kun kirjaudut sisään Spotifyhin, tilisi linkitetään PlayStation Network -tiliisi. Tällöin kirjaudut automaattisesti sisään Spotifyhin aina kun kirjaudut sisään PSN-tilillesi.

Musiikin kuuntelu pelin aikana

PS5 ja PS4 jatkavat Spotifyn soittamista myös silloin, kun siirryt pelin puolelle.

Vinkki: Saat parhaan mahdollisen Spotify-kokemuksen poistamalla pelin oman musiikin käytöstä, jos se on pelissä mahdollista.

Spotifyn poistaminen PlayStation Networkistä

Näin voit poistaa PSN-tilisi Spotifysta:

1. Siirry tilisivulle.
  2. Valitse Sonyn kohdalla Poista käyttöoikeus.

Voit myös poistaa Spotifyn yhteyden konsoliisi:

1. Siirry Asetukset-kohtaan.
  2. Valitse Käyttäjät ja tilit.
  3. Valitse Yhdistetyt palvelut.
  4. Valitse Spotify.
  5. Valitse Poista tilin yhdistäminen.