Spotify ja PlayStation®

PlayStation™Musicin Spotify-sovelluksen avulla voit kuunnella Spotifyta PS4™- ja PS3™-järjestelmillä.

Ominaisuudet:

• Selaa Browse-osion eri genrejä ja fiiliksiä ajatellen laadittuja soittolistoja tai tutustu uusiin julkaisuihin.
  • Toista omia soittolistojasi tai kappaleitasi Oma musiikki -kokoelmasta.
  • Hae mitä tahansa kappaletta, albumia tai soittolistaa.
  • Kuuntele musiikkia joissakin peleissä samalla, kun pelaat PS4™-konsolilla (toimintoa ei voi käyttää PS3™-konsolilla, PlayStation® Now -palvelussa eikä yhdessä Remote Playn kanssa).

Siirry PS4™-konsolin sisältöalueella kohtaan PlayStation™Music.

Siirry PS3™-konsolin Musiikki-osiossa Spotify-kohtaan.

Jos sinulla on jo Spotify-tili (jota ei ole luotu Facebookin kautta), voit kirjautua sisään PlayStation™Music-osioon samoilla tunnuksilla. Tämä liittää Spotify-tilisi PlayStation™Network-tiliisi (Sony Entertainment Network -tili):

1. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN.
  2. Valitse MUUT KIRJAUTUMISTAVAT.
  3. Valitse Käyttäjätunnus ja salasana.
  4. Kirjoita käyttäjätunnuksesi sekä salasanasi ja valitse sitten KIRJAUDU SISÄÄN.
  5. Valitse LIITÄ TILIT.
    Vinkki: Tämän ansiosta kirjaudut automaattisesti Spotifyhin, kun kirjaudut PS4™- tai PS3™-järjestelmään, vaikka käyttäisit eri konsolia.

Näin kirjaudut ulos

1. Valitse profiilikuva ruudun oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse Kirjaudu ulos.

Vinkki: Jos et halua liittää tiliäsi PlayStation™Network-tiliisi (Sony Entertainment Network -tiliisi), tai jos olet luonut Spotify-tilisi Facebookin kautta, voit käyttää Spotify Connectia musiikin toistamiseen PS4™- tai PS3™-järjestelmän kautta.

Siirry sovelluksessa suuntanäppäimillä ja valitse toimintoja painamalla -näppäintä. Siirry muihin sovelluksen osa-alueisiin selaamalla näyttöjä suuntanäppäimillä.

Musiikin hakeminen

1. Korosta oikeassa yläkulmassa oleva hakukuvake suuntanäppäimillä.
  2. Kirjoita hakusanat suuntanäppäimien avulla.
  3. Aloita haku valitsemalla Valmis (tai painamalla R2-näppäintä).
  4. Korosta hakutulos suuntanäppäimillä ja aloita kuuntelu painamalla -näppäintä.

Puhelimen käyttö kaukosäätimenä

Voit myös ohjata musiikkia mobiililaitteellasi Spotify Connect -toiminnon avulla, kun soitat sitä PS4™- tai PS3™-järjestelmän kautta.

1. Avaa pikavalikko painamalla pitkään PS-näppäintä.
  2. Valitse Spotify.
    Huomautus: Sinun on annettava PlayStation™Networkille käyttöoikeudet tiliisi, jotta voit nähdä Spotify-musiikin pikavalikossa. Sinulta kysytään oikeuksien myöntämisestä, kun valitset Spotifyn pikavalikosta ensimmäisen kerran.
  3. Siirry sovelluksessa suuntanäppäimillä ja valitse toimintoja tai aloita kuuntelu painamalla -näppäintä.
  4. Skippaa kappaleissa taaksepäin L1-näppäimellä tai eteenpäin R1-näppäimellä.
  5. Säädä äänenvoimakkuutta suuntanäppäimillä.
  6. Saat parhaan mahdollisen Spotify-kokemuksen poistamalla pelin oman musiikin käytöstä, jos se on pelissä mahdollista.

Spotify-musiikin kuunteleminen pelaamisen aikana on mahdollista vain joissakin PS4™-peleissä (toimintoa ei voi käyttää PS3™-järjestelmässä, PlayStation® Now -palvelussa tai yhdessä Remote Playn kanssa).

Vinkki: Nyt voit myös jakaa musiikkia pelin aikana! Valitse pikavalikosta Jaa musiikkitiedot ja valitse seuraavista vaihtoehdoista: Nyt soi, Äskettäin toistetut ja Äskettäin tallennetut.

Voit päivittää tilauksesi Spotify Premium -tasolle PlayStation™Storen kautta poistumatta PlayStation®-konsolin ääreltä. Voit tehdä tämän myös Sony Xperia™ -laitteella tai suoraan osoitteessa Spotify.com.

Vinkki: Jos olet oikeutettu ilmaiseen kokeilujaksoon, näyttöön tulee kokeilujaksotarjous.

PS4™ tai PS3™ Xperia™ Spotify.com
  1. Kirjaudu PlayStation™Musicin Spotify-sovellukseen.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta PÄIVITÄ-vaihtoehto.
  1. Lataa Spotify-sovellus Xperia™-laitteellesi, kirjaudu sisään ja valitse Ryhdy Premium-tilaajaksi.
  2. Valitse PlayStation™Music, jos haluat maksaa PlayStation™Network (Sony Entertainment Network) -lompakkosi kautta.
  1. Siirry tietokoneella osoitteeseen Spotify.com ja valitse PÄIVITÄ.
  2. Päivitä tilaus ohjeiden mukaan.

Tilauksen peruuttaminen

Jos olet tehnyt Premium-tilauksen PlayStation®-laitteella, peruuta tilaus noudattamalla näitä ohjeita.

Jos olet tehnyt Premium-tilauksen suoraan Spotifyn kautta, peruuta tilaus noudattamalla näitä ohjeita.

Tarvitsetko apua?

Tutustu artikkeliin Spotify ja PlayStation®: vianmääritys ja usein kysytyt kysymykset.

Saat tarvittaessa lisää neuvoja PlayStation Music -sivustolta.