PlayStation®

PlayStation™Musicin Spotify-sovelluksen avulla voit kuunnella Spotifyta PS4™- ja PS3™-konsoleilla.

Vinkki: Voit hankkia Premium-tilauksen, jonka maksat PlayStation™Network-lompakkosi kautta! Lisätietoja on artikkelissa Premium-tilaukset muiden yritysten kautta.

Näin pääset alkuun

Siirry PlayStation®-konsolin PlayStation™Music-sovellukseen ja kirjaudu sisään yhdellä alla olevista tavoista.

Vinkki: Eikö sinulla ole Spotify-tiliä? Avaa konsolin Spotify-sovellus ja valitse REKISTERÖIDY.

Käytä Spotify Connectia musiikin ohjaamiseen mobiililaitteen, tabletin tai tietokoneen Spotify-sovelluksella:

1. Varmista, että laitteesi on samassa Wi-Fi-verkossa PlayStation®-konsolin kanssa. Avaa Spotify.
  2. Laita jokin kappale soimaan. Valitse mobiililaitteella Käytettävissä olevat laitteet tai napsauta tietokoneella -kuvaketta.
  3. Valitse PlayStation® laiteluettelosta, niin musiikki alkaa soida järjestelmästä.

Huomautus: Jos kirjaudut yleensä Spotifyhin Facebookin kautta, käytä Spotify Connectia tai kirjaudu PIN-koodilla.

PS4™

1. Avaa konsolin Spotify-sovellus.
  2. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN.
  3. Valitse KIRJAUDU SÄHKÖPOSTIOSOITTEELLA TAI KÄYTTÄJÄTUNNUKSELLA.
  4. Anna Spotify-sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse KIRJAUDU SISÄÄN.

PS3™

1. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN.
  2. Valitse MUUT KIRJAUTUMISTAVAT.
  3. Valitse Käyttäjätunnus ja salasana.
  4. Anna Spotify-käyttäjätunnuksesi tai -sähköpostiosoitteesi sekä salasanasi ja valitse KIRJAUDU SISÄÄN.

PS4™ (ei saatavilla PS3™-konsolille)

1. Avaa PS4™-konsolin Spotify-sovellus.
  2. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN.
  3. Valitse KIRJAUDU PIN-KOODILLA.
  4. Siirry puhelimella tai tietokoneella osoitteeseen www.spotify.com/pair ja anna TV-ruudulla näkyvä PIN-koodi.

Tilien linkitys

Kun kirjaudut Spotifyhin PlayStation®-konsolilla, voit halutessasi valita LIITÄ TILIT -vaihtoehdon. Tällöin kirjaudut automaattisesti Spotifyhin, kun kirjaudut PS4™- tai PS3™-järjestelmään, vaikka käyttäisit eri konsolia.

Voit myös linkittää tilit täällä.

Musiikki soimaan

Ohjaa musiikkia suoraan konsolin sovelluksesta käsin tai käytä Spotify Connectia, jolloin voit ohjata konsolissa soivaa musiikkia puhelimellasi.

Musiikin kuuntelu pelin aikana

Tämä toiminto on saatavilla tietyille PS4™-peleille. Sitä ei voi käyttää PS3™-konsolilla, PlayStation® Now -palvelussa eikä etäkäytön aikana.

PS4™ jatkaa Spotifyn soittamista myös silloin, kun siirryt pelin puolelle. Saat parhaan mahdollisen Spotify-kokemuksen poistamalla pelin oman musiikin käytöstä, jos se on pelissä mahdollista.

Näin ohjaat musiikkia pelin aikana:

1. Avaa pikavalikko painamalla pitkään PS-näppäintä.
  2. Valitse Spotify.
    Huomautus: Sinun on annettava PlayStation™Networkille käyttöoikeudet Spotify-tiliisi, jotta voit nähdä Spotify-musiikin pikavalikossa. Sinulta kysytään oikeuksien myöntämisestä, kun valitset Spotifyn pikavalikosta ensimmäisen kerran.
  3. Pikavalikossa voit skipata, toistaa ja pysäyttää kappaleita sekä säätää äänenvoimakkuutta.

Voit myös ohjata musiikkia puhelimellasi Spotify Connectin avulla.

Vinkki: Musiikkia voi myös jakaa pelin aikana! Valitse pikavalikosta Jaa musiikkitiedot ja valitse sitten Nyt soi, Äskettäin kuunnellut tai Äskettäin tallennetut.

Tarvitsetko apua?

Voit poistaa PlayStation™Network-tiliin yhdistetyt tilit täällä

Voit myös kirjautua ulos PlayStation®-konsolin Spotify-sovelluksesta:

1. Valitse profiilikuva ruudun oikeasta yläkulmasta.
  2. Valitse Kirjaudu ulos.

Huomautus: Spotify-tilisivun Kirjaudu ulos kaikkialta -toiminto ei kirjaa sinua ulos Spotifysta PlayStation®-konsoleilla.

Voit, ja se onnistuu parillakin tavalla:

1. Kirjaudu omalle PlayStation™Network-tilillesi kaverin PS4™- tai PS3™-konsolissa. Jos olet jo liittänyt kyseisen tilin Spotify-profiiliisi, pääset heti käyttämään Spotifyta kaikilla PS4™- tai PS3™-konsoleilla, joihin kirjaudut sisään.
  2. Kaverisi voi pysyä kirjautuneena PlayStation™Network-tililleen, ja sinä voit käyttää Spotifyta PlayStation™Musicissa Spotify Connectin avulla.

Lisätietoja Spotifyn käytöstä PlayStation®-konsoleilla on PlayStation Music -sivustolla.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 19. kesäkuuta 2018