Waze

Anna musiikin ja tien viedä!

Spotify yhdisti voimansa maailman suurimman yhteisöpohjaisen liikenne- ja navigointisovelluksen Wazen kanssa, jotta sinä saisit täydellisen ajokokemuksen.

Näin se toimii

Aloita Waze-matka Spotify-sovelluksesta tai kuuntele Spotify-soittolistoja ja ohjaa musiikkia Waze-sovelluksesta käsin samalla, kun seuraat reittiohjeita. Tämän helpommaksi (ja turvallisemmaksi) ei musiikin ohjaus tien päällä tule!

Huomautus: Turvallisuussyistä johtuen Spotify-sisällön selaaminen Waze-sovelluksessa on estetty, kun ajoneuvo on liikkeessä.

LIsäksi

• Ohjaa toistoa helposti.
  • Vaihda nopeasti sovelluksesta toiseen.
  • Katso Spotifyn äskettäin toistettu sisältö ja suositukset suoraan Waze-sovelluksesta.

Näin pääset alkuun

1. Lataa Waze-sovellus Google Play Kaupasta.
  2. Yhdistä mobiililaitteesi ajoneuvoon Bluetooth-yhteyden avulla.
  3. Avaa autossa Spotify-sovellus ja napauta YHDISTÄ WAZEEN
    Voit myös avata Waze-sovelluksen ja päästä käsiksi musiikkiisi Spotify-logoa napauttamalla.