Waze

Anna musiikin ja tien viedä!

Spotify yhdisti voimansa Wazen kanssa, jotta voisit sekä löytää perille että ohjata matkamusiikkia helposti ja turvallisesti.

• Ohjaa toistoa helposti.
  • Kuuntele Spotifyta Wazessa ja pyöritä Wazea Spotifyssa.
  • Katso Spotifyn äskettäin kuunneltu sisältö ja suositukset suoraan Waze-sovelluksesta.

Näin pääset alkuun

Vinkki: Katso, miten voit yhdistää mobiililaitteesi auton stereojärjestelmään.

Matka voi alkaa, kun yhdistät Spotifyn Wazeen:

1. Lataa Waze-sovellus Google Play Kaupasta tai App Storesta ja avaa se.
  2. Napauta vasemmassa alakulmassa olevaa hakukuvaketta.
  3. Valitse vasemmasta yläkulmasta asetuskuvake.
  4. Selaa kohtaan Spotify, niin voit yhdistää tilisi.

Huomautus: Turvallisuussyistä johtuen Spotify-sisällön selaaminen Waze-sovelluksessa on estetty, kun ajoneuvo on liikkeessä.

Päivitetty viimeksi 07. elokuuta 2018