Tesla

Autosovellus, joka on intuitiivisuudessaan kuin suoraan Ritari Ässästä. Spotify-kokemus on nyt yhdistetty Teslan huippuautoihin, jotta sinä saisit äärimmäisen ajonautinnon.

Tesla + Spotifyn avulla voit

• yhdistää muihin laitteisiin
  • vaihtaa Spotify-tilien välillä
  • hallita toistoa äänikomennoilla
  • kuunnella albumeita, artisteja, kappaleita ja soittolistoja Omasta musiikista
  • saada matkakohtaisia, sinulle kohdistettuja musiikkisuosituksia, jotka vain paranevat ajan myötä.

Saumattomalla käyttäjäkokemuksella varustettu sovellus on käytössäsi, kun toimit näin:

1. Napauta kojelaudan näytössä otsakkeen käyttäjänimeä.
  2. Valitse kuljettajan profiiliasetukset
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta sovellukset
  4. Valitse sovellusnäkymästämediasoitin.
  5. KIRJAUDU ULOS Tesla-tililtäsi.
  6. Anna käyttäjätunnus ja salasana ja kirjaudu sisään.

Eikö sinulla ole tiliä?

Auto voi luoda sinulle Premium-tilin automaattisesti.

1. Siirry medianäkymään napauttamalla nuottia.
  2. Napauta vasemmanpuoleisessa valikossa Spotify.
  3. Hyväksy käyttöehdot.

Huomautus: Automaattisesti luotua Tesla-tiliä voi käyttää vain autossa.

Missä automalleissa toimintoa voi käyttää?

Model X ja Model S