Bluetooth

Unohda piuhat – Spotifyta voi soittaa langattomasti erilaisilla Bluetoothia tukevilla laitteilla, kuten kaiuttimilla, kuulokkeilla ja jopa auton viihdejärjestelmillä.

Tarvitset seuraavat:

• Spotify-sovelluksen puhelimessa, tabletilla tai tietokoneella, jossa on Bluetooth-toiminto.
  • Bluetoothia tukevan toistolaitteen (kuten kaiuttimen, auton, kellon tai kuulokkeet).

Näin pääset alkuun

Huomautus: Spotify kannattaa sulkea yhteyden muodostamisen ajaksi.

1. Kytke Bluetooth päälle molemmissa laitteissa.
  2. Muodosta laitepari. Katso vaiheittaiset ohjeet laitteesi käyttöoppaasta.
  3. Avaa Spotify ja laita musiikki soimaan. Se alkaa soida valitsemastasi laitteesta.

Tarvitsetko apua?

Jos Bluetooth-yhteys ei toimi, tarkista seuraavat seikat:

• Laitteet ovat tarpeeksi lähellä toisiaan. Etäisyyden kannattaa olla korkeintaan metri.
  • Molemmissa laitteissa riittää akkua tai virtaa.
  • Pari on luotu oikean laitteen kanssa. Yhteys muihin laitteisiin on ehkä katkaistava.
  • Et ole saavuttanut laiteparien enimmäismäärää.
  • Yhteys sallii median jakamisen. Voit tarkistaa tämän puhelimesi, tablettisi tai tietokoneesi Bluetooth-asetuksista.
  • Laite, jonka kanssa yrität muodostaa parin, on ehkä asetettava puhelimen, tabletin tai tietokoneen oletuslaitteeksi. Voit muokata tätä asetusta laitteesi Bluetooth-asetuksissa.

Eikö vieläkään toimi?

Yritä muodostaa laitepari uudelleen:

1. Sammuta Bluetooth-toistolaite.
  2. Poista toistolaitteen tiedot puhelimesi, tablettisi tai tietokoneesi Bluetooth-asetuksista. Toiminto on useissa laitteissa nimeltään Unohda.
  3. Sammuta Bluetooth molemmissa laitteissa ja kytke se sitten takaisin päälle.
  4. Muodosta laitepari uudelleen. Katso vaiheittaiset ohjeet laitteesi käyttöoppaasta.

Lisää kaiuttimien ja autojen Spotify-yhteyksiin liittyvää tukea saat näistä artikkeleista:

Päivitetty viimeksi 30. marraskuuta 2018