En pysty kuuntelemaan Spotifyta autossani

Katso tarkemmat ohjeet siihen, miten saat Spotifyn soimaan autossasi, artikkelista Spotify autossa.

Jos tarvitset apua, valitse alta sopiva vaihtoehto:

Huomautus: Jotkin autot edellyttävät Spotify Premium -tilausta.

Jos autosi viihdejärjestelmän Spotify-sovellus ei toimi, kokeile seuraavaa:

• Varmista, että autolla on toimiva internetyhteys.
  • Kokeile käyttää jotain muuta sovellusta auton viihdejärjestelmässä ja varmista näin, että internetyhteys on riittävän vahva.
  • Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Käynnistä auto uudelleen (sammuttamalla virta ja kytkemällä se sitten takaisin päälle).
  • Mikäli mahdollista, poista Spotify-sovellus viihdejärjestelmästä ja asenna se sitten uudelleen.

Jos ongelma ei ratkennut:

• Tarkista autosi viihdejärjestelmästä, onko Spotify-sovellukselle saatavilla päivityksiä.
  • Tarkista auton viihdejärjestelmän valmistajalta, onko järjestelmän ohjelmistoon saatavilla päivityksiä.

Jos ongelma jatkuu, saat lisää apua auton tai sen viihdejärjestelmän valmistajalta.

Jos Bluetooth-yhteys ei toimi, tarkista seuraavat seikat:

• Varmista, että laitteessa on riittävästi virtaa.
  • Tarkista, että molempien laitteiden ohjelmisto on ajan tasalla. Jos et tiedä, miten ohjelmistoversio tarkistetaan ja päivitetään, kysy laitteen valmistajalta.
    Huomautus: Auton viihdejärjestelmän päivityksessä on ehkä käännyttävä auton valmistajan puoleen.
  • Kytke muiden lähellä olevien Bluetooth-laitteiden Bluetooth-toiminto pois päältä, jos et käytä niitä.
    Huomautus: Useimmat Bluetooth-äänentoistolaitteet eivät voi olla yhteydessä useaan lähtölaitteeseen kerralla. Katkaise vanhat yhteydet ennen yhdistämistä uuteen laitteeseen.
  • Sulje laitteesi Spotify-sovellus yhteyden muodostamisen ajaksi.

Kun olet tarkistanut yllä olevat kohdat, yritä muodostaa yhteys uudelleen:

1. Kytke auton viihdejärjestelmän Bluetooth-toiminto pois päältä.
  2. Poista auton tiedot puhelimesi tai tablettisi Bluetooth-asetuksista.
    Vinkki: Toiminto on useissa laitteissa nimeltään Unohda.
  3. Kytke puhelimen tai tabletin Bluetooth-toiminto pois päältä ja takaisin päälle.
  4. Kytke auton viihdejärjestelmän Bluetooth-toiminto takaisin päälle.
  5. Odota noin 20 sekuntia, että puhelin tai tabletti havaitsee auton. Kun se näkyy luettelossa, valitse se pariksi.
  6. Avaa Spotify ja laita musiikki soimaan. Sen pitäisi nyt soida autokaiuttimien kautta.

Eikö vieläkään onnistunut?

Auto on ehkä asetettava lähtölaitteen oletuslaitteeksi, ja median jakaminen on ehkä sallittava erikseen. Voit muokata näitä asetuksia lähtölaitteen Bluetooth-asetuksissa.

Jos ongelma jatkuu, saat lisää apua valmistajien tukisivustoilta.

Jos AUX- tai USB-kaapeli ei toimi, varmista, että käyttämäsi kaapeli sopii laitteeseesi. Vaikka kaapeli olisi oikeanlainen, kokeile myös toista kaapelia siltä varalta, että käyttämäsi kaapeli on viallinen.

Jos käytät USB-kaapelia, varmista, että autosi viihdejärjestelmän ohjelmisto on ajan tasalla.

Voit myös kokeilla vaihtoehtoisia tapoja kuunnella Spotifyta autossasi.

Varmista, että autosi tukee Android Autoa. Siirry sitten Android Auton tukisivustoon katsomaan tarkemmat ohjeet.

Varmista, että autosi tukee CarPlayta. Siirry sitten CarPlayn tukisivustoon katsomaan tarkemmat ohjeet.

Päivitetty viimeksi 26. syyskuuta 2019