CarPlay

Anna Spotifyn luoda ajomatkasi äänimaailma! Musiikin striimaaminen iPhonesta Apple CarPlayn kanssa yhteensopiviin autostereoihin on helppoa.

Näin pääset alkuun

Huomautus: Apple CarPlay vaatii toimiakseen iPhone 5:n tai uudemman.

1. Kirjaudu iPhonen Spotify-sovellukseen.
  2. Kytke iPhone CarPlayn kanssa yhteensopiviin stereoihin USB-kaapelilla.
  3. Jos Spotify on jo päällä, se jatkaa musiikin toistamista. Käynnistä muussa tapauksessa Spotify stereoiden näytöltä tai antamalla äänikomento Sirille.

Tarvitsetko apua?

Saat apua sovelluksen käyttöönottoon ja vianmääritykseen Apple CarPlayn tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.