Spotify on CarPlay

Premium- ja Free-tilaajille

Apple CarPlayn avulla voit viedä Spotifyn ajelulle. Olemme suunnitelleet sovelluksen uudelleen siten, että voit panna puhelimesi pois ja kuunnella musiikkiasi auton ohjaimien avulla.

Spotify in CarPlayssä voit valita, mitä kuuntelet:

• oman musiikkikokoelmasi albumit, kappaleet ja soittolistat
  • Spotify-radio
  • Browse

Toimi näin:

1. Kirjaudu Spotify-sovellukseen iPhonessa.
  2. Liitä iPhone CarPlay-yhteensopiviin stereoihin USB-kaapelilla.
  3. Jos Spotify on jo päällä, se jatkaa musiikin toistamista. Jos Spotify ei ole päällä, käynnistä se stereoiden näytössä tai Sirin äänikomennolla.

Spotify on CarPlay on saatavana joissakin uusissa autoissa sekä vuonna 2014 tai sen jälkeen valmistetuissa autostereoissa.