Spotify autossa

Oletko lähdössä tien päälle? Ota Spotify mukaan autoosi.

Huomautus: Joissain autoissa kuunteluun vaaditaan Spotify Premium. Tuetut yhteystyypit vaihtelevat eri laitteissa ja alueilla.

Uudemmat mallit

Useissa uusissa autoissa on omat viihdekeskukset, jolloin Spotify on helppo ottaa mukaan matkaa viihdyttämään. Spotify täyttää autosi musiikilla suoraan sisäänrakennetun sovelluksen kautta tai kun yhdistät sen järjestelmään erilaisilla, alla kuvatuilla menetelmillä.

Katso, miten saat Spotifyn soimaan esimerkiksi Jaguar Land Roverissa, Volvossa, BMW:ssä, MINIssä tai Teslassa.

Voit myös tarkistaa Spotify Gear -sivustolta, mitä autoja tuemme. Jos autoasi ei näy sivustolla, voit kysyä tarkempia tietoja sen valmistajalta.

Vanhemmat mallit

Vanhemmankin menopelin voi varustaa Spotifylla.

Mobiililaitteen tai tabletin voi yhdistää autoon AUX- tai USB-kaapelilla.

Huomautus: Tarkista auton valmistajalta, mikä kaapeli sopii autoosi.

Bluetooth-yhteys on klassinen tapa siirtää kuuntelu mobiililaitteelta tai tabletista autostereoihin.

Katso lisätietoja Bluetooth-yhteydestä.

Musiikin voi lähettää iPhonesta autostereoihin CarPlayn avulla.

Musiikin voi lähettää Android-laitteesta autostereoihin Android Auton avulla.

Lähetä musiikki mobiililaitteen tai tabletin Spotify-sovelluksesta autostereoihin.

Tutustu tarkemmin Spotify Connectiin ja sen käyttöön.

Muista turvallisuus

Käytä mobiililaitetta vain, kun se on turvallista ja kun laki ja olosuhteet sen sallivat.

Laita Spotify soimaan ennen liikkeelle lähtöä ja vältä laitteen käsittelyä ajon aikana.

Älä koskaan anna mobiililaitteen häiritä ajamista. Aja turvallisesti – pidä kädet ratissa ja huomio liikenteessä.

En pysty kuuntelemaan Spotifyta autossani

Jos Spotifyn toistamisessa autossa on ongelmia, katso yhteystyyppisi mukaiset vianmääritysohjeet artikkelista En pysty kuuntelemaan Spotifyta autossani.

Päivitetty viimeksi 15. elokuuta 2018