BMW-integrointi

BMW-kuljettajat voivat nyt kuunnella Spotifyta matkalla kuin matkalla!

Missä automalleissa toimintoa voi käyttää?
Missä tahansa BMW-mallissa, jossa on ConnectedDrive-järjestelmä ja BWM Apps (lisävarustekoodi 6NR). ConnectedDrive sisältyy Professional-navigointijärjestelmään.

Huomautus: Jos laitteellasi on Android-käyttöjärjestelmä, Spotify-integrointi toimii toistaiseksi vain uudessa, vuoden 2016 BMW 7-sarjassa. Pyrimme saamaan Spotifyn kaikkiin yhteensopiviin BMW ConnectedDrive- ja Mini Connected -autoihin.

Edellyttääkö toiminnon käyttö Spotify Premium -tilausta?
Integrointi toimii sekä Free- että Premium-tilauksissa. Premium-tilaajat saavat kuitenkin nauttia laadukkaammasta musiikista ilman mainoksia. He voivat myös synkronoida musiikkia kuunneltavaksi offline-tilassa.

1. Kirjaudu iPhonen Spotify-sovellukseen.
  2. Liitä puhelin auton USB-porttiin Lightning-kaapelilla (esimerkiksi puhelimen mukana toimitetulla latauskaapelilla) tai sovittimella, joka on saatavana lisävarusteena iPhone-malleihin 4, 4s, 5 ja 5s.
  3. Valitse ConnectedDrive-navigointijärjestelmän multimediavalikosta Spotify.
  4. Voit nyt ohjata Spotify-musiikkiasi ConnectedDrive-ohjaimilla ja jättää puhelimen rauhaan.
  5. Huomautus: Kun puhelin on liitettynä auton USB-porttiin, BMW lukitsee Spotify-sovelluksen näytön turvallisuutesi vuoksi. Voit kuitenkin edelleen vastaanottaa puheluja, ja musiikin toisto keskeytyy, jos avaat toisen sovelluksen.

1. Kirjaudu Android-puhelimen Spotify-sovellukseen.
  2. Liitä puhelin auton USB-porttiin lataus- ja datakaapelilla (esimerkiksi puhelimen mukana toimitetulla kaapelilla).
  3. Valitse ConnectedDrive-navigointijärjestelmän multimediavalikosta Spotify.
  4. Voit nyt ohjata Spotify-musiikkiasi ConnectedDrive-ohjaimilla ja jättää puhelimen rauhaan.

Huomautus: Kun puhelin on liitettynä auton USB-porttiin, BMW lukitsee Spotify-sovelluksen näytön turvallisuutesi vuoksi. Voit kuitenkin edelleen vastaanottaa puheluja, ja musiikin toisto keskeytyy, jos avaat toisen sovelluksen.