Android Auto

Premium- ja Free-tilaajat

Android Auto on suunniteltu turvallisuutta ajatellen. Helppokäyttöinen liittymä, rattiin integroidut ohjaimet sekä tehokkaat uudet äänitoiminnot on suunniteltu minimoimaan häiriötekijät niin, että voit pitää huomiosi liikenteessä.

Kun käytät Spotifyta Android Autossa, voit

• kuunnella Oma musiikki -kokoelmassasi olevia albumeja, artisteja, kappaleita ja soittolistoja
  • kuunnella Spotify-radiota
  • selata uusia julkaisuja.

Aloittaminen

1. Kirjaudu Spotify-sovellukseen Android-puhelimessa.
  2. Liitä puhelimesi Android Auto -yhteensopiviin stereoihin USB-kaapelilla.
  3. Jos Spotify on jo päällä, se jatkaa musiikin toistamista. Käynnistä muussa tapauksessa Spotify stereoiden näytössä.

Spotify on käytettävissä Android Auton kanssa joissakin uusissa automalleissa sekä vanhempiin malleihin asennetuissa uusissa autostereoissa.

Huomautus: Android Auton käyttäminen edellyttää Android Lollipop -versiota 5.0 tai sitä uudempaa versiota.

Tässä on sopiva soittolista tien päälle: Road Trip -klassikkoja. Hyvää matkaa!