Android Auto

Anna Spotifyn luoda ajomatkasi äänimaailma! Musiikin striimaaminen Android-puhelimesta Android Auton kanssa yhteensopiviin autostereoihin on helppoa.

Näin pääset alkuun

Huomautus: Android Auto vaatii toimiakseen vähintään Android Lollipop -version 5.0.

1. Kirjaudu Android-puhelimen Spotify-sovellukseen.
  2. Kytke puhelimesi Android Auton kanssa yhteensopiviin stereoihin USB-kaapelilla.
  3. Jos Spotify soitti jo musiikkia, musiikki ei katkea. Käynnistä muussa tapauksessa Spotify stereoiden näytöltä.

Tarvitsetko apua?

Saat apua sovelluksen käyttöönottoon ja vianmääritykseen Android Auton tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 02. elokuuta 2018