PlayStation

PlayStation Musicin Spotify-sovelluksen avulla voit kuunnella Spotifyta PS4- ja PS3-konsoleilla.

Näin pääset alkuun

1. Siirry PlayStationilla PlayStation Music -sovellukseen.
  2. Kirjaudu sisään jollain seuraavista kolmesta tavasta, niin pääset musiikin pariin:
    • Spotify Connect.
    • Spotify-sähköpostiosoite ja salasana.
      Huomautus: Jos kirjaudut yleensä Spotifyhin Facebookin kautta, käytä kirjautumiseen Spotify Connectia.
    • KIRJAUDU PIN-KOODILLA. Valitse tämä vaihtoehto ja siirry sitten puhelimella tai tietokoneella osoitteeseen www.spotify.com/pair antamaan TV-ruudulla näkyvä PIN-koodi.
  3. Voit halutessasi YHDISTÄÄ TILIT. Tällöin kirjaudut automaattisesti sisään Spotifyhin aina kun kirjaudut sisään PlayStation Network -tilillesi.
    Huomautus: Voit myös yhdistää tilit täällä.

Vinkki: Eikö sinulla ole Spotify-tiliä? Avaa konsolin Spotify-sovellus ja valitse REKISTERÖIDY.

Kyllä voit! Se onnistuu kahdella tapaa:

• Kirjaudu omalle PlayStation Network -tilillesi kaverin PS4- tai PS3-konsolissa. Jos olet jo liittänyt kyseisen tilin Spotify-profiiliisi, pääset heti käyttämään Spotifyta kaikilla PS4- tai PS3-konsoleilla, joihin kirjaudut sisään.
  • Kirjaudu sisään käyttämällä Spotify Connectia, niin voit kuunnella Spotifyta PlayStation Musicin kautta kaverisi PlayStation Network -tilillä.

Huomautus: Jos kirjaudut sisään Spotify-tilillesi kaverisi PlayStation Network -tilillä, muista myös kirjautua ulos.

Voit katkaista Spotify- ja PlayStation Network -tiliesi välisen yhteyden täällä.

Jos se ei ota onnistuakseen tai haluat katkaista Spotify-tilisi yhteyden muuhun kuin omaan PlayStation Network -tiliisi, suosittelemme ottamaan yhteyttä Sonyn asiakastukeen.

Aloita kuuntelu

Ohjaa musiikkia suoraan konsolin sovelluksesta käsin tai käytä Spotify Connectia, jolloin voit ohjata konsolissa soivaa musiikkia puhelimellasi.

Musiikin kuuntelu pelin aikana

Tämä toiminto on saatavilla tietyille PS4-peleille. Sitä ei voi käyttää PlayStation Now -palvelussa eikä etäkäytön aikana.

PS4 jatkaa Spotifyn soittamista myös silloin, kun siirryt pelin puolelle. Saat parhaan mahdollisen Spotify-kokemuksen poistamalla pelin oman musiikin käytöstä, jos se on pelissä mahdollista.

Näin ohjaat musiikkia pelin aikana:

1. Avaa pikavalikko painamalla pitkään PS-näppäintä.
  2. Valitse Spotify.
    Huomautus: Sinun on annettava PlayStation Networkille käyttöoikeudet Spotify-tiliisi, jotta voit nähdä Spotify-musiikin pikavalikossa. Sinulta kysytään oikeuksien myöntämisestä, kun valitset Spotifyn pikavalikosta ensimmäisen kerran.
  3. Täällä voit skipata, toistaa ja pysäyttää kappaleita sekä säätää äänenvoimakkuutta.

Voit myös ohjata musiikkia puhelimellasi Spotify Connectin avulla.

Vinkki: Musiikkia voi myös jakaa pelin aikana! Valitse pikavalikosta Jaa musiikkitiedot ja valitse sitten Nyt soi, Äskettäin kuunnellut tai Äskettäin tallennetut.

Laskutus PlayStation Storen kautta

PlayStation Store ei enää 31.3. alkaen tarjoa Spotify Premium -maksuja.

Mitä tapahtuu PlayStation Storen kautta tekemälleni tilaukselle?

Spotify-tilisi siirtyy automaattisesti ilmaiseen, mainoksin tuettuun palveluun ensimmäisenä maksupäivänäsi 31.3. jälkeen. Voit tarkistaa päivän kirjautumalla sisään Storeen sivulla store.playstation.com ja siirtymällä tilausten hallintaan.

Kun tilisi on palannut ilmaistasolle, voit tehdä uuden Premium-tilauksen osoitteessa www.spotify.com/premium. Näin voit jatkossakin nauttia Spotifyn Premium-ominaisuuksista PlayStation Musicissa.

Kaipaatko apua?

Lisätietoja Spotifyn käytöstä PlayStation-konsoleilla on PlayStation Music -sivustolla.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, maksuasioihin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 02. huhtikuuta 2020