PlayStation®

PlayStation™Musicin Spotify-sovelluksen avulla voit kuunnella Spotifyta PS4™- ja PS3™-konsoleilla.

Vinkki: Voit hankkia Premium-tilauksen, jonka maksat PlayStation™Network-lompakkosi kautta! Katso lisätietoja Playstation Music -sivustolta.

Näin pääset alkuun

1. Siirry PlayStation®-konsolissa PlayStation™Music-sovellukseen.
  2. Kirjaudu sisään jollain seuraavista kolmesta tavasta, niin pääset musiikin pariin:
    • Spotify Connect.
    • Spotify-sähköpostiosoite ja salasana.
      Huomautus: Jos kirjaudut yleensä Spotifyhin Facebookin kautta, käytä kirjautumiseen Spotify Connectia.
    • Valitse KIRJAUDU PIN-KOODILLA. Siirry sitten puhelimella tai tietokoneella osoitteeseen www.spotify.com/pair ja anna TV-ruudulla näkyvä PIN-koodi.
  3. Voit halutessasi YHDISTÄÄ TILIT. Tällöin kirjaudut automaattisesti sisään Spotifyhin aina kun kirjaudut sisään PlayStation™Network-tilillesi.
    Huomautus: Voit myös yhdistää tilit täällä.

Vinkki: Eikö sinulla ole Spotify-tiliä? Avaa konsolin Spotify-sovellus ja valitse REKISTERÖIDY.

Kyllä voit! Se onnistuu kahdella tapaa:

• Kirjaudu omalle PlayStation™Network-tilillesi kaverin PS4™- tai PS3™-konsolissa. Jos olet jo liittänyt kyseisen tilin Spotify-profiiliisi, pääset heti käyttämään Spotifyta kaikilla PS4™- tai PS3™-konsoleilla, joihin kirjaudut sisään.
  • Kirjaudu sisään Spotify Connectin kautta, niin voit kuunnella Spotifyta PlayStation™Musicin kautta kaverisi PlayStation™Network-tilillä.

Huomautus: Jos kirjaudut sisään Spotify-tilillesi kaverisi PlayStation™Network-tilillä, muista myös kirjautua ulos.

Voit katkaista Spotify- ja PlayStation™Network-tiliesi välisen yhteyden täällä.

Jos se ei ota onnistuakseen tai haluat katkaista Spotify-tilisi yhteyden muuhun kuin omaan PlayStation™Network-tiliisi, suosittelemme ottamaan yhteyttä Sonyn asiakastukeen.

Musiikki soimaan

Ohjaa musiikkia suoraan konsolin sovelluksesta käsin tai käytä Spotify Connectia, jolloin voit ohjata konsolissa soivaa musiikkia puhelimellasi.

Musiikin kuuntelu pelin aikana

Tämä toiminto on saatavilla tietyille PS4™-peleille. Sitä ei voi käyttää PlayStation® Now -palvelussa eikä etäkäytön aikana.

PS4™ jatkaa Spotifyn soittamista myös silloin, kun siirryt pelin puolelle. Saat parhaan mahdollisen Spotify-kokemuksen poistamalla pelin oman musiikin käytöstä, jos se on pelissä mahdollista.

Näin ohjaat musiikkia pelin aikana:

1. Avaa pikavalikko painamalla pitkään PS-näppäintä.
  2. Valitse Spotify.
    Huomautus: Sinun on annettava PlayStation™Networkille käyttöoikeudet Spotify-tiliisi, jotta voit nähdä Spotify-musiikin pikavalikossa. Sinulta kysytään oikeuksien myöntämisestä, kun valitset Spotifyn pikavalikosta ensimmäisen kerran.
  3. Täällä voit skipata, toistaa ja pysäyttää kappaleita sekä säätää äänenvoimakkuutta.

Voit myös ohjata musiikkia puhelimellasi Spotify Connectin avulla.

Vinkki: Musiikkia voi myös jakaa pelin aikana! Valitse pikavalikosta Jaa musiikkitiedot ja valitse sitten Nyt soi, Äskettäin kuunnellut tai Äskettäin tallennetut.

Kaipaatko apua?

Lisätietoja Spotifyn käytöstä PlayStation®-konsoleilla on PlayStation™Music-sivustolla.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 04. joulukuuta 2019