Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parhaan mahdollisen online-kokemuksen. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön evästekäytäntömme mukaisesti. Lue lisää tästä.

We're aware that some of our Premium customers may currently be receiving the Free service instead of Premium. We're very sorry about this and are working hard to solve this as quickly as possible.

2015-03-31 06:03:44 UTM

Spotify käytettävissä PlayStation™ Musicissa: Tilin hallinta

Spotify käytettävissä PlayStation™ Musicissa: Spotifyn käyttäminen PlayStationissa

Katso kohta Spotify käytettävissä PlayStation ™ Musicissa: Aloittaminen ja kirjautuminen

Spotify käytettävissä PlayStation™ Musicissa

Kuinka poistan offline-laitteen?

Miten otan käyttöön korkealaatuisen toiston?

Toiminnot ja toimintosyöte

Viestit

Lajittelu ja suodatus

User-added image

Spotify Connect

Discover

Toistojono

Käyttäjän lisäämä kuva

Spotify ja Facebook

Käyttäjän lisäämä kuva

Musiikin tallentaminen soittolistoihin

Spotifyn järjestelmävaatimukset

Facebook Sharing

Käyttäjän lisäämä kuva

Haku

User-added image

Spotify-radio

RunKeeper

Spotify Family

Luo soittolistoja yhdessä kaveriesi kanssa

Käyttäjän lisäämä kuva

Kuinka jaan musiikkia kavereitteni kanssa?

Miten voin seurata kavereita ja artisteja tai lopettaa heidän seuraamisensa Spotifyssa?

Käyttäjän lisäämä kuva

Kuuntelu offline-tilassa

Tilaustasot

Spotify Free iPadissa tai tablet-laitteessa

Mikä Your Music on?

Browse

iOS:n taajuuskorjain

Käyttäjän lisäämä kuva

Spotify mukaan matkalle

Ilmainen Spotify matkapuhelimessa