Piilotetun kappaleen palauttaminen

Painoitko epähuomiossa -painiketta väärän kappaleen kohdalla?

Voit kumota piilottamisen varmistamalla ensin, että Näytä toistokelvottomat kappaleet -asetus on käytössä:

• Android:
    1. Napauta ja sitten
    2. Ota Toisto-kohdassa Näytä toistokelvottomat kappaleet -asetus käyttöön.
  • iOS:
    1. Napauta ja sitten
    2. Napauta Toisto-kohdassa Piilota toistokelvottomat kappaleet -asetus pois käytöstä.
  • Työpöytäsovellus:
    1. Valitse ja sitten Asetukset
    2. Ota Näyttövalinnat-kohdassa Näytä soittolistoissa myös kappaleet, jotka eivät ole käytettävissä -asetus käyttöön.

Siirry sitten takaisin soittolistaan ja napauta -painiketta uudelleen. Kappaletta ei enää piiloteta.

Huomautus: Daily Mixistä piilotettuja kappaleita ei toistaiseksi voi palauttaa.

Päivitetty viimeksi 26. marraskuuta 2020