Xbox One

Kuuntele Spotifyta Xbox One -konsolilla!

Näin pääset alkuun

1. Lataa Spotify Xbox Onelle Microsoft Storesta.
  2. Kirjaudu sisään jollain seuraavista kolmesta tavasta, niin pääset musiikin pariin:
    • Spotify Connect.
    • Spotify-sähköpostiosoite ja salasana.
      Huomautus: Jos kirjaudut yleensä Spotifyhin Facebookin kautta, käytä kirjautumiseen Spotify Connectia.
    • Valitse KIRJAUDU PIN-KOODILLA. Siirry sitten puhelimella tai tietokoneella osoitteeseen www.spotify.com/pair ja anna TV-ruudulla näkyvä PIN-koodi.

Vinkki: Eikö sinulla ole Spotify-tiliä? Voit luoda sellaisen avaamalla Xbox Onen Spotify-sovelluksen ja valitsemalla REKISTERÖIDY.

Musiikin kuuntelu pelin aikana

Xbox One jatkaa Spotifyn soittamista myös silloin, kun siirryt pelin puolelle.

Vinkki: Saat parhaan mahdollisen Spotify-kokemuksen poistamalla pelin oman musiikin käytöstä, jos se on pelissä mahdollista.

Näin ohjaat musiikkia pelin aikana:

1. Tuo Xbox-opas esiin painamalla ohjaimen Xbox-painiketta.
  2. Valitse Spotify.
  3. Täällä voit vaihtaa musiikkivalintasi, skipata, toistaa ja pysäyttää kappaleita sekä säätää äänenvoimakkuutta.

Voit myös ohjata musiikkia puhelimellasi Spotify Connectin avulla.

Tarvitsetko apua?

Saat tarvittaessa lisää neuvoja Xboxin tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 13. heinäkuuta 2020