Spotify ja Xbox

Kuuntele lempimusiikkiasi ja suosikkipodcastejasi konsolillasi lataamalla Spotify-sovellus Xbox Series X:lle, Xbox Series S:lle tai Xbox Onelle.

Sisäänkirjautuminen

Avaa konsolin Spotify-sovellus ja valitse jokin seuraavista kirjautumistavoista:

• Anna Spotify-sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
  • Avaa puhelimen tai tabletin Spotify‑sovellus ja etsi laitteesi Spotify Connectilla.
  • Valitse KIRJAUDU PIN-KOODILLA. Siirry sitten toisella laitteella osoitteeseen www.spotify.com/pair ja anna ruudulla näkyvä PIN-koodi.

Musiikin kuuntelu pelin aikana

Xbox jatkaa Spotifyn soittamista myös silloin, kun siirryt pelin puolelle.

Vinkki: Saat parhaan mahdollisen Spotify-kokemuksen poistamalla pelin oman musiikin käytöstä, jos se on pelissä mahdollista.

Spotifyn ohjaus pelin aikana:

1. Tuo Xbox-opas esiin painamalla ohjaimen Xbox-painiketta.
  2. Valitse Spotify.

Täällä voit vaihtaa musiikkivalintasi, skipata, toistaa ja pysäyttää kappaleita sekä säätää äänenvoimakkuutta. Voit myös ohjata musiikkia puhelimellasi Spotify Connectin avulla.

Huomautus: Spotify Connect ‑sivusto on saatavilla vain englanniksi.