Spotify TV:ssä

Spotify-sovellus on saatavilla monissa TV:issä. Siirry TV:si tai digiboksisi sovelluskauppaan ja hae Spotifyta.

Sisäänkirjautuminen TV-sovellukseen

Avaa TV:si Spotify-sovellus ja valitse jokin seuraavista kirjautumistavoista:

• Anna Spotify‑sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos kirjaudut yleensä Facebookin kautta, luo Spotify‑salasana, jotta voit kirjautua sähköpostiosoitteella.
  • Avaa Spotify-sovellus puhelimellasi tai tabletillasi ja etsi laitteesi Spotify Connectilla.
    Huomautus: Spotify Connect ‑sivusto on saatavilla vain englanniksi.
  • Valitse KIRJAUDU PIN‑KOODILLA. Siirry sitten toisella laitteella osoitteeseen www.spotify.com/pair ja anna ruudulla näkyvä PIN‑koodi.

Muita tapoja kuunnella TV:llä

Voit yhdistää Spotifyn TV:hen myös näillä laitteilla:

Eikö TV-sovellus toimi?

• Tarkista, että TV:ssä on internetyhteys.
  • Tarkista TV:n sovelluskaupasta, onko Spotify-sovellukselle saatavilla päivityksiä.
  • Tarkista, että TV:n ohjelmisto on ajan tasalla.
  • Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen.
  • Käynnistä TV uudelleen.
  • Käynnistä Wi-Fi uudelleen
  • Poista TV:n Spotify-sovellus ja asenna se sitten uudelleen.
  • Mikäli mahdollista, yritä käyttää eri Wi-Fi-yhteyttä.
  • Jos Connect ei toimi Android‑televisiossa: Varmista, että Spotify näkyy muiden sovellusten päällä. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset > Erityisoikeudet > Näkyminen sovellusten päällä.

Jos ongelma jatkuu, saat lisää apua TV:n valmistajalta.