Spotify ei toimi

Jos sovelluksen kanssa on ongelmia, nämä keinot voivat auttaa:

• Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen.
  • Kirjaudu ulos ja sen jälkeen takaisin sisään.
  • Varmista, että sovellus on ajan tasalla.
  • Tarkista asetuksista, ettei sovellus ole offline-tilassa.
  • Sulje kaikki sovellukset, joita et käytä.
  • Asenna sovellus uudelleen.
  • Tarkista Twitteristä (@SpotifyStatus), onko palvelussa parhaillaan ongelmia.

Eikö tästä ollut apua?

Jos ongelma ei korjaannu, tarkista, toistuuko sama ongelma toisella laitteella tai verkkosoittimella. Jos se ei toistu, vika on todennäköisesti itse laitteessasi.

• Tarkista, että laitetta tuetaan ja että sen päivitykset ovat ajan tasalla.
  • Laitteessa on oltava vähintään 250 Mt vapaata tallennustilaa.
  • Jos kuuntelet musiikkia työpöytäsovelluksella, tarkista, ettei palomuuri estä Spotifyn yhteyttä.
  • Tarvittaessa laitteen valmistaja voi auttaa perehtymään tarkemmin ongelman syyhyn.

Päivitetty viimeksi 26. marraskuuta 2020