Onko tilisi ehkä hakkeroitu?

Spotify-alusta on turvallinen käyttää ja suojaamme käyttäjätiedot täysin. Muissa palveluissa tapahtuneista tietomurroista johtuen on kuitenkin mahdollista, että joku muu pääsee kirjautumaan Spotify-tilillesi.

Pidä silmällä seuraavia poikkeamia:

• salasanasi ei enää toimi
  • sähköpostiosoitteesi on muuttunut
  • uusia soittolistoja ilmestyy tai vanhoja katoaa
  • äskettäin kuunneltu sisältö näyttää vieraalta
  • musiikki soi ilman, että teit itse mitään
  • tilaustyyppisi muuttuu yllättäen
  • Spotify-tiliisi on yhdistetty vieras Facebook-tili
  • saat sähköposti-ilmoituksia kirjautumisista, joita et tunnista.

Kaikesta huolimatta voit olla varma, etteivät maksu- ja turvallisuustietosi koskaan joudu vääriin käsiin.

Tilin suojaaminen

Onko sähköpostiosoitteesi vaihdettu?

Ota yhteyttä, niin autamme suojaamaan tilisi.

Valitse yhteydenottolomakkeessa Logging in (Sisäänkirjautuminen) ja sen jälkeen Someone’s taken over my account (Tilini on kaapattu).

Jos sähköpostiosoitettasi ei ole vaihdettu, yhteydenotto ei ole tarpeen. Noudata sen sijaan alla olevia ohjeita.

1. Palauta salasana

Avaa salasanan palautuslomake yksityisessä selainikkunassa ja valitse itsellesi vahva salasana, jota et ole aiemmin käyttänyt.

Vaihda salasana

Vaihda tiliisi yhdistettyjen palvelujen, kuten sähköpostin, Facebookin tai Applen, salasanat.

Vinkki: Tarkista Facebook-tilisi suojaus.

2. Kirjaudu ulos kaikkialta

Kirjaudu sisään tilisivullesi, vieritä alaspäin ja valitse KIRJAUDU ULOS KAIKKIALTA.

Siirry tilisivulle

Katosiko jotain?

Voimme auttaa palauttamaan tililtäsi kadonneita asioita.

Valitse yhteydenottolomakkeessa Logging in (Sisäänkirjautuminen) ja sen jälkeen Someone’s taken over my account (Tilini on kaapattu).

Vinkki: Hanki käden ulottuville kuvakaappaus Spotify-kuitista tai tiliotteellasi näkyvästä Spotify-maksusta – saatamme tarvita sitä tilisi varmentamiseen. (Varmista, että täysi luottokorttinumerosi, kortin vanhenemispäivä tai kolminumeroinen turvakoodi eivät näy kuvakaappauksessa).

Päivitetty viimeksi 22. tammikuuta 2021