Onko tilisi ehkä hakkeroitu?

Spotify-alusta on turvallinen käyttää ja suojaamme käyttäjätiedot täysin. Muissa palveluissa tapahtuneista tietomurroista johtuen on kuitenkin mahdollista, että joku muu pääsee kirjautumaan Spotify-tilillesi.

Pidä silmällä seuraavia poikkeamia:

• salasanasi ei enää toimi
  • sähköpostiosoitteesi on muuttunut
  • uusia soittolistoja ilmestyy tai vanhoja katoaa
  • äskettäin kuunneltu sisältö näyttää vieraalta
  • musiikki soi ilman, että teit itse mitään
  • tilaustyyppisi muuttuu yllättäen
  • Spotify-tiliisi on yhdistetty vieras Facebook-tili
  • saat sähköposti-ilmoituksia kirjautumisista, joita et tunnista.

Kaikesta huolimatta voit olla varma, etteivät maksu- ja turvallisuustietosi koskaan joudu vääriin käsiin.

Tilin suojaaminen

Vaihda aivan ensiksi salasanasi

Avaa salasanan palautuslomake yksityisessä selainikkunassa ja valitse itsellesi vahva salasana, jota et ole aiemmin käyttänyt.

Vaihda salasana

Vaihda tiliisi yhdistettyjen palvelujen, kuten sähköpostin, Facebookin tai Applen, salasanat.

Vinkki: Tarkista Facebook-tilisi suojaus.

Kirjaudu sitten ulos kaikkialta

Kirjaudu sisään tilisivullesi, vieritä alaspäin ja valitse KIRJAUDU ULOS KAIKKIALTA.

Siirry tilisivulle

Katosiko jotain?

Voimme auttaa palauttamaan tililtäsi kadonneita asioita.

Ota meihin yhteyttä

Vinkki: Hanki käden ulottuville kuvakaappaus Spotify-kuitista tai tiliotteellasi näkyvästä Spotify-maksusta – saatamme tarvita sitä tilisi varmentamiseen. (Varmista, että täysi luottokorttinumerosi, kortin vanhenemispäivä tai kolminumeroinen turvakoodi eivät näy kuvakaappauksessa).

Päivitetty viimeksi 13. elokuuta 2020