Apua kirjautumiseen Apple-tilillä

Kun rekisteröidyt Spotifyhin Apple‑tilillä tai yhdistät Apple‑ ja Spotify‑tilisi, voit kirjautua sisään käyttämällä Face ID:tä, Touch ID:tä tai Apple‑laitteen pääsykoodia.

Voit kirjautua sisään Apple-tililläsi, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

• Laitteessa on iOS 14 tai uudempi.
  • Apple ID:ssäsi on käytössä kaksiosainen todennus.
  • Olet kirjautunut iCloudiin Apple ID:lläsi.

Rekisteröidy käyttäen Apple-tiliäsi

Huomautus: Jos piilotat Apple ID ‑sähköpostiosoitteesi rekisteröitymisen yhteydessä, Apple käyttää yksilöllistä, satunnaista osoitetta. Kaikki Spotify‑sähköpostiviestit välitetään todelliseen osoitteeseesi.

Eikö kirjautuminen Apple-tilillä onnistu?

Luo Spotify-salasana, jotta voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi.

1. Siirry salasanan palautussivulle.
  2. Anna sähköpostiosoitteesi.
    Huomautus: Jos kätkit sähköpostiosoitteesi, anna se sähköpostiosoite, jonka Apple loi sinulle.
  3. Saat sähköpostiisi viestin, jonka avulla voit palauttaa salasanasi.

Luo Spotify-salasana

Etkö tiedä Spotify- tai Apple-sähköpostiosoitettasi?

Voit tarkistaa Spotify‑osoitteesi tilisivultasi.

Tarkista Spotifyn Apple-sähköpostiosoitteesi laitteellasi:

1. Mene puhelimen asetuksiin ja napauta nimeäsi.
  2. Valitse Salasana ja suojaus.
  3. Valitse Apple ID:tä käyttävät apit.
  4. Tarkista Spotifyn kanssa jaettu sähköpostiosoite.