Apua kirjautumiseen Apple-tilillä

Kun rekisteröidyt Spotifyhin käyttämällä Apple-tiliä tai yhdistät Apple- ja Spotify-tilisi voit kirjautua sisään käyttämällä Face ID:tä, Touch ID:tä tai Apple-laitteen pääsykoodia.

Voit kirjautua sisään Apple-tililläsi, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

• Laitteessa on iOS 13 tai uudempi.
  • Apple ID:ssäsi on käytössä kaksiosainen todennus.
  • Olet kirjautunut iCloudiin Apple ID:lläsi.

Rekisteröidy käyttäen Apple-tiliäsi

Huomautus: Jos kätket Apple ID -sähköpostiosoitteesi rekisteröitymisen yhteydessä, Apple käyttää yksilöllistä, satunnaista osoitetta. Kaikki Spotify-sähköpostiviestit välitetään todelliseen osoitteeseesi.

Vanhan tilin yhdistäminen Apple-tiliin

Huomautus: Sinun on jaettava Apple ID -sähköpostiosoitteesi tilien yhdistämistä varten. Osoitteen on vastattava Spotify-sähköpostiosoitettasi.

1. Valitse Spotifyn kirjautumisnäkymästä Jatka Apple-tunnuksilla.
  2. Valitse, että haluat jakaa sähköpostiosoitteesi.
  3. Ponnahdusikkuna vahvistaa, että Apple ID -sähköpostiosoitteesi vastaa Spotify-tiliä.
    Huomautus: Jos ponnahdusikkunaa ei ilmesty, vastaavaa tiliä ei löytynyt. Tarkista, että Spotify-sähköpostiosoitteesi vastaa Apple ID -sähköpostiosoitettasi, ja yritä uudelleen.
  4. Kirjaudu sisään Spotify-tilillesi tavalliseen tapaan.
  5. Hyväksy Spotify-tilin ja Apple ID:n yhdistäminen napauttamalla YHDISTÄ TILI

Eikö kirjautuminen Apple-tilillä onnistu?

Luo Spotify-salasana, jotta voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi.

1. Siirry salasanan palautussivulle.
  2. Anna sähköpostiosoitteesi.
    Huomautus: Jos kätkit sähköpostiosoitteesi, anna se sähköpostiosoite, jonka Apple loi sinulle.
  3. Saat sähköpostiisi viestin, jonka avulla voit palauttaa salasanasi.

Luo Spotify-salasana

Etkö tiedä Spotify- tai Apple-sähköpostiosoitettasi?

Voit tarkistaa Spotify-osoitteesi tilisivultasi

Saat neuvoja Apple-sähköpostiosoitteen tai automaattisesti luodun sähköpostiosoitteen tarkistamiseen Applen tukisivustolta.

Päivitetty viimeksi 14. elokuuta 2020