Musiikin ja podcastien jakaminen

Huomio, kaikki suunnannäyttäjät! Sisällön jakaminen suoraan sovelluksesta on helppoa.

1. Siirry kohteeseen, jonka haluat jakaa, ja valitse  (tietokoneet ja iOS) /  (Android).
    Vinkki: Verkkosoittimessa voit myös napsauttaa kohdetta hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Jaa. Sen jälkeen voit valita seuraavista:
    • Jaa kohde luettelossa olevien some- tai viestisovellusten kautta.
    • Valitse Kopioi linkki ja liitä linkki juuri sinne, minne haluat.
      Huomautus: Verkkosoittimella tämä on ainoa jakamisvaihtoehto.
    • Jaa Spotify-koodi (lisätietoja alla).

Työpöytäsovelluksella voit jakaa sisältöä myös verkkosivuille valitsemalla vaihtoehdon Kopioi upotuskoodi.

Entä salaiset soittolistat?

Jakamistoiminnon kautta voit jakaa myös salaiseksi määrittelemiäsi soittolistoja. Vastaanottaja voi nähdä soittolistan, kuunnella ja seurata sitä sekä jakaa sen edelleen muille, jotka voivat tehdä samoin.

Huomautus: Jos olet tehnyt soittolistasta yhteissoittolistan, kaikki vastaanottajat voivat myös muokata soittolistaa.

Spotify-koodin jakaminen

Mobiililaitteet, tabletit ja tietokoneet

Huomautus: Spotify tarvitsee tätä toimintoa varten luvan käyttää puhelimen kameraa. Lue lisää Spotifylle antamistasi tiedoista.

1. Siirry kohteeseen, jonka haluat jakaa, ja valitse  (tietokoneet ja iOS) /  (Android).
  2. Paikanna koodi kansikuvan alta.
  3. Voit jakaa sen kahdella tavalla:
    • Pyydä kaveria skannaamaan koodi puhelimellaan.
    • Ota kuvakaappaus ja lähetä se kuvagalleriasta kaverille. Kaveri pääsee jakamaasi sisältöön skannaamalla koodin.

Voit ladata Spotify-koodin korkealla resoluutiolla osoitteesta spotifycodes.com.

Spotify-koodin skannaaminen

Mobiililaitteet ja tabletit

1. Valitse näytön alareunassa olevasta valikosta Hae .
  2. Napauta kamerakuvaketta .
  3. Jos et ole vielä antanut Spotifylle lupaa käyttää kameraasi, napauta SKANNAA ja sitten SALLI.
  4. Suuntaa kamera kohti Spotify-koodia. Jos olet tallentanut koodin kuvana puhelimesi valokuvagalleriaan, napauta VALITSE KUVISTA -vaihtoehtoa.

Päivitetty viimeksi 24. helmikuuta 2020