Sisällöstä ilmoittaminen

Ilmoita meille seuraavista asioista, jotta voimme tutkia asian:

• Toimimaton tai virheellinen sisältö
  • Sääntöjen vastainen, laiton tai vihamielinen sisältö

Huomautus: Suhtaudumme vakavasti asiakkaidemme ilmoittamiin sisältöä koskeviin huoliin. Ilmoituskanavan väärinkäyttö voi johtaa Spotify-tilisi sulkemiseen.

Toimimaton tai virheellinen sisältö

Jos huomaat Spotifyssa kappaleen tai albumin, joka ei soi kunnolla tai jonka tiedoissa (kuten nimessä, tunnisteessa, kansikuvassa tai julkaisupäivässä) on virheitä, voit ilmoittaa siitä meille.

1. Tarkista, ettei kyseessä ole tekninen ongelma:
    a. Varmista, että sovelluksesi on ajan tasalla.
    b. Kuuntele kappaletta eri laitteella tai verkkosoittimen kautta.
    c. Kuuntele kappale käyttäen eri Wi‑Fi‑ tai mobiilidatayhteyttä.
  2. Jos kyseessä ei ole tekninen ongelma tai jos haluat ilmoittaa merkitsemättömästä loukkaavasta sisällöstä, ota meihin yhteyttä.

Huomautus: Jos olet artisti, levy-yhtiösi tai jakelijasi voi auttaa musiikissasi olevien virheiden korjaamisessa.

Sääntöjen vastainen, laiton tai vihamielinen sisältö

Ilmoita työpöytäsovelluksen kautta kuvista, soittolistoista tai teksteistä, jotka rikkovat sisältökäytäntöjämme.

1. Napsauta soittolistan tai artistin nimeä hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Ilmoita. Ilmoituslomake aukeaa selaimeen.
  3. Täytä lomake ja napsauta Lähetä.

Jos haluat tehdä ilmoituksen loukkaavasta musiikki‑ tai podcastsisällöstä, ota meihin yhteyttä.

Sisältöä koskevan oikeusvaatimuksen tekeminen

Ilmoita meille kaikesta, mikä loukkaa immateriaalioikeuksiasi.

Käsittelemme kaikki ilmoitukset tapauskohtaisesti. Emme voi vastata jokaiseen ilmoitukseen, mutta poistamme sopimattoman sisällön harkintamme mukaan.

Sisältöä koskevan oikeusvaatimuksen tekeminen