Ryhmäjamit

Premium-ominaisuus mobiililaitteille ja tableteille

Huomautus: Ryhmäjamit ovat beetaominaisuus. Jameja testataan vielä, ja niiden toiminnot saattavat muuttua.

Kuunnelkaa yhdessä reaaliajassa. Kaikki ryhmäjameihin kutsutut voivat valita toistettavaa sisältöä.

1. Avaa Spotify ja laita musiikki soimaan.
  2. Valitse näytön alareunasta Yhdistä laite ‑kuvake.
  3. Napauta Aloita ryhmäjamit ‑kohdasta ALOITA JAMIT.
  4. Napauta KUTSU KAVEREITA. Voit valita seuraavista:
  • Jaa luettelossa olevien some- tai viestisovellusten kautta.
  • Jaa haluamallasi tavalla valitsemalla Kopioi linkki.
  • Näytä kavereille Spotify-koodi, jonka skannaamalla he voivat liittyä jameihin.

Mukaan kutsutut jäsenet voivat

• kuunnella omalla laitteellaan
  • kuunnella sinun laitteesi kautta (ja valita musiikkia omalla laitteellaan).

Ryhmäjameista poistuminen tai niiden päättäminen

Napauta Ryhmäjamit-kohdasta POISTU JAMEISTA.

Jos aloitit ryhmäjamit, napauta LOPETA JAMIT.