Tilin suojaaminen

Turvatiimimme tekee väsymättä töitä tilisi ja henkilötietojesi suojaamisen eteen. On kuitenkin myös olemassa toimenpiteitä, joiden avulla sinä voit pitää Spotify-tilisi entistä paremmassa turvassa.

Vahvan salasanan käyttö

Jotta tilisi olisi mahdollisimman hyvin suojattu, suosittelemme seuraavaa:

• Käytä pitkää salasanaa, jossa on kirjaimia, isoja kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä.
  • Käytä eri salasanaa jokaisessa käyttämässäsi verkkopalvelussa.
  • Vaihda salasana usein.
  • Älä koskaan kerro salasanaa kenellekään.

Laiteturvallisuus

Pidä laitteesi ohjelmisto, käyttöjärjestelmä sekä virustorjuntaohjelma ajan tasalla. Näin suojaat itsesi verkossa.

Saat tähän lisäohjeita laitteesi tukisivustolta.

Kolmannen osapuolen sovellusten käyttöoikeuden poistaminen

Jos joku on päässyt luvatta käsiksi tiliisi, suosittelemme poistamaan kaikkien kolmansien osapuolten sovellusten käyttöoikeudet Spotify‑tiliisi, sillä kyseiset palvelut ovat saattaneet vaarantua. Voit halutessasi palauttaa käyttöoikeudet.

Poista sovellukset

Kirjaudu ulos, kun olet käyttänyt Spotifyta julkisilla laitteilla

Muista aina kirjautua ulos tililtäsi, jos olet käyttänyt Spotifyta töissä, koulussa, kirjastossa tai jonkun muun laitteella. Näin estät muita pääsemästä käsiksi tiliisi.

Näin voit kirjautua kerralla ulos kaikilta laitteilta ja verkkosivuilta:

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi.
  2. Valitse Tietosuoja ja yksityisyys ‑kohdassa Kirjaudu ulos kaikkialta ‑vaihtoehto.
  3. Napsauta Kirjaudu ulos kaikkialta.

Huomautus: Tämä ei koske kumppaniemme laitteita, kuten kaiuttimia, pelikonsoleita ja televisioita. Voit kirjautua ulos niiltä siirtymällä sovellussivulle ja valitsemalla POISTA KÄYTTÖOIKEUS.