Podcastit ja ohjelmat

Spotifyssa voit kuunnella suosikkipodcastejasi ja löytää uusia tuttavuuksia, kuten musiikkia sisältäviä ohjelmia.

• Tutustu suositeltuihin ja esittelyssä oleviin podcasteihin ja ohjelmiin.
  • Tallenna suosikkipodcastisi ja -ohjelmasi. Niiden uudet jaksot tallennetaan tämän jälkeen automaattisesti.
  • Lataa sisältöä kuunneltavaksi offline-tilassa.
  • Joihinkin jaksoihin kuuluu myös videoita.

Huomautus: Vaikka Spotify ei keskeytäkään Premium-tilaajien musiikkielämyksiä mainoksia soittamalla, osa podcasteista saattaa sisältää mainoksia, juontajan suosituksia tai sponsoreiden viestejä.

Podcastien ja ohjelmien hakeminen ja toistaminen

1. Napauta Hae .
  2. Valitse Selaa kaikkia -otsikon alta Podcastit ja ohjelmat.
  3. Selaa esiin nostettuja jaksoja tai vieritä alaspäin, niin näet kategoriat.
  4. Valitsemalla podcastin tai ohjelman voit tarkastella sen sivua ja kaikkia saatavilla olevia jaksoja.

Aloita kuuntelu napauttamalla .

Hallitse toiston nopeutta napauttamalla .

Siirry 15 sekuntia eteenpäin napauttamalla  tai 15 sekuntia taaksepäin napauttamalla .

Napauta podcastin tai ohjelman Nyt soi ‑näkymässä  (iOS) /  (Android), jos haluat

• lukea lisätietoja
  • ladata jaksoja kuunneltavaksi offline-tilassa
  • jakaa sisältöä kavereille tai some-kanaviin
  • lisätä kohteen toistojonoon.
  1. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Browse .
  2. Napsauta Podcastit ja ohjelmat.
  3. Selaa esiin nostettuja jaksoja tai vieritä alaspäin, niin näet kategoriat.

Aloita kuuntelu osoittamalla hiirellä kansikuvaa ja napsauttamalla toistopainiketta . Näet muut jaksot napsauttamalla nimeä.

Hallitse toiston nopeutta napsauttamalla .

Siirry 15 sekuntia eteenpäin napsauttamalla  tai 15 sekuntia taaksepäin napsauttamalla .

Vain podcastit

1. Napsauta Hae .
  2. Valitse Selaa kaikkia -otsikon alta Podcastit.
  3. Selaa esiin nostettuja jaksoja tai vieritä alaspäin, niin näet kategoriat.

Aloita kuuntelu osoittamalla hiirellä kansikuvaa ja napsauttamalla toistopainiketta . Näet muut jaksot napsauttamalla nimeä.

Siirry 15 sekuntia eteenpäin napsauttamalla  tai 15 sekuntia taaksepäin napsauttamalla .

Podcastien ja ohjelmien tallentaminen

Podcastit ja ohjelmat

• Tallenna podcast tai ohjelma Oman kirjastosi Podcastit-välilehdelle napauttamalla sen sivulla SEURAA.
  • Lopeta seuraaminen napauttamalla SEURATAAN.

Jaksot

• Tallenna jakso Oman kirjastosi Omat jaksot ‑soittolistaan napauttamalla sen kohdalla .
  • Poista jakso napauttamalla sen nimen oikealla puolella  (iOS) /  (Android). Napauta sitten .
  • Tallenna jakso eri soittolistaan napauttamalla . Valitsen sitten haluamasi soittolista tai luo uusi.
  • Tallenna podcast tai ohjelma Oman kirjastonPodcastit-kokoelmaan napsauttamalla sen sivulla SEURAA
  • Lopeta seuraaminen napsauttamalla SEURATAAN.

Vain podcastit

• Tallenna podcast napsauttamalla sen sivulla TALLENNA OMAAN KIRJASTOON.
  • Löydät tallentamasi podcastit Oman kirjaston PODCASTIT-välilehdeltä.
  • Poista podcast valitsemalla POISTA OMASTA KIRJASTOSTA.

Podcastien ja ohjelmien lataaminen

Lataa podcast tai ohjelma napauttamalla -kuvaketta.

Huomautus: Ohjelmien lataamiseen tarvitaan Premium-tilaus.

Katso lisätietoja latauksista

Julkaise podcastisi Spotifyssa

Siirry Spotify for Podcasters -sivustolle.

Päivitetty viimeksi 18. joulukuuta 2020