MINI-integrointi

MINI-kuljettajat voivat nyt nauttia täydellisestä musiikista matkalla kuin matkalla Spotifyn avulla!

Miten se toimii?

1. Kirjaudu Spotify-sovellukseen iPhonessa.
  2. Liitä puhelin auton USB-porttiin Lightning-kaapelilla (esimerkiksi puhelimen mukana toimitetulla latauskaapelilla) tai sovittimella, joka on saatavana lisävarusteena iPhone-malleihin 4, 4s, 5 ja 5s.
  3. Valitse MINI Connected -navigointijärjestelmän Multimedia -valikossa Spotify.
  4. Voit nyt ohjata Spotify-musiikkiasi MINI Connected -ohjaimilla ja jättää puhelimen rauhaan.

Huomautus: Kun puhelin on liitettynä auton USB-porttiin, MINI lukitsee Spotify-sovelluksen näytön turvallisuussyistä. Voit kuitenkin edelleen vastaanottaa puheluja, ja musiikin toisto pysähtyy, jos avaat toisen sovelluksen.

Missä automalleissa toimintoa voi käyttää?

Kaikissa MINI-malleissa, joiden MINI Connected -järjestelmässä on MINI Connected Apps -ominaisuus.Edellyttääkö toiminnon käyttö Spotify Premium -tilausta?
Integrointi toimii sekä Free- että Premium-tilauksissa. Premium-tilaajat saavat kuitenkin nauttia laadukkaammasta musiikista ilman mainoksia. He voivat myös synkronoida musiikkia kuunneltavaksi offline-tilassa.