Millä laitteilla voin kuunnella Spotifyta?

Älä sido Spotifyta vain yhteen laitteeseen!

Voit ladata sovelluksen monenlaisille tietokoneille, puhelimille ja tableteille. Tarkista järjestelmävaatimuksista, onko laitteesi yhteensopiva.

Voit kuunnella Spotifyta myös pelikonsoleilla, kaiuttimilla, televisioilla, älykelloilla, autoissa ja muilla laitteilla.

Spotify Everywhere -sivustolta löydät lisää yhteensopivia laitteita. Voit myös lähettää musiikin laitteesta toiseen Spotify Connectin tai Bluetoothin välityksellä.

Voinko kuunnella usealla laitteella samaan aikaan?

Voit olla kirjautuneena Spotifyhin niin monella laitteella kuin haluat asetuksia säätämättä, mutta voit kuunnella sisältöä vain yhdellä laitteella kerrallaan.

Huomautus: Jos aloitat toiston toisella laitteella, toisto keskeytyy ensimmäisellä laitteella. Jos haluat jakaa Premiumin muiden kanssa, tutustu Perhe-Premiumiin.

Offline-laitteet

Jos sinulla on Premium-tilaus, voit ladata musiikkia ja podcasteja offline-kuunteluun jopa viidelle laitteelle kerrallaan.

Jos lataat musiikkia kuudennelle laitteelle, vanhat lataukset poistuvat automaattisesti siltä laitteelta, jonka käyttämisestä on kulunut eniten aikaa.

Päivitetty viimeksi 24. heinäkuuta 2020