Paikalliset tiedostot

Miljoonien Spotifyssa saatavilla olevien kappaleiden lisäksi voit kuunnella sovelluksen kautta myös laitteellesi luvallisesti tallennettuja äänitiedostoja.

Huomautus: Saatat joutua sallimaan pääsyn laitteesi asetuksissa.

iOS

1. Pyyhkäise vasemmalle tai napauta profiilikuvaasi.
  2. Napauta Asetukset ja yksityisyys ‑kohtaa.
  3. Selaa Paikalliset tiedostot ‑kohtaan.
  4. Napauta päälle Näytä tämän laitteen äänitiedostot .
  5. Siirry Omaan kirjastoon . Paikalliset tiedostot ‑kansion pitäisi nyt näkyä Soittolistat-kohdassa.
  6. Lisää äänitiedostoja laitteesi Spotify-kansioon valitsemalla niiden lähde:

Eikö toimi?

Spotify-kansio saattaa kadota Omassa iPhonessa ‑kansiosta, jos siinä oleva ohjetiedosto poistetaan. Saat kansion takaisin näkyviin, kun käynnistät Spotify-sovelluksen uudelleen.

Android

1. Pyyhkäise vasemmalle tai napauta profiilikuvaasi.
  2. Napauta Asetukset ja yksityisyys ‑kohtaa.
  3. Selaa Paikalliset tiedostot ‑kohtaan.
  4. Napauta päälle Näytä tämän laitteen äänitiedostot .
  5. Siirry Omaan kirjastoon . Tallennetut kappaleesi löytyvät nyt kohdasta Paikalliset tiedostot.
  6. Valitse tiedoston lähde tavaksi, jolla äänitiedosto lisätään laitteeseesi:

Olipa käytössäsi Mac tai Windows-tietokone, tutustu vaihtoehtoisiin tiedostonsiirtotapoihin Googlen tukisivustolla.

Tietokoneet

1. Napsauta profiilikuvaasi yläreunassa ja valitse Asetukset.
  2. Siirry kohtaan Kirjasto ja laita Näytä paikalliset tiedostot ‑asetus päälle .
  3. Laita kohdassa Näytä kappaleet kohteesta ne kansiot päälle , joihin haluat paikallisten tiedostojen haun pääsevän. Voit myös napsauttaa Lisää lähde, jos haluat valita toisen kansion.
  4. Siirry Omaan kirjastoon . Tallennetut kappaleesi löytyvät nyt kohdasta Paikalliset tiedostot.

Ristihäivytys

Kun ristihäivytys on käytössä, Spotify ristihäivyttää paikalliset tiedostot, joiden näytteenottotaajuus ja kanavien määrä (mono/stereo) on sama.