Jaguar Land Rover

iPhonelle

Jaguar Land Roverin InControl Apps tuo autoosi tutun Spotify-kokemuksen sekä musiikkimakuusi ja ajokuuntelutottumuksiisi mukautetut soittolistat.

Spotify ja JLR InControl Apps pakkaavat matkallesi mukaan seuraavat:

• suositellut soittolistat
  • sinulle mukautetut soittolistat
  • ajokuuntelutottumuksiisi perustuvaa sisältöä
  • Spotify-radio
  • Oma musiikki
  • Browse
  • haku
  • offline-kuunteluun ladattu musiikki (edellyttää Spotify Premium -tilausta).

Näin pääset alkuun

Huomautus: Tarvitset vähintään iOS 9 -käyttöjärjestelmää käyttävän iPhone 5:n tai uudemman, jossa on Spotify-sovelluksen versio 6.5 tai uudempi, sekä Jaguarin tai Land Roverin InControl Apps -sovelluksen.

1. Kirjaudu iPhonen Spotify-sovellukseen.
  2. Liitä puhelimesi auton USB-porttiin USB-kaapelilla.
  3. Puhelin on ehkä yhdistettävä auton järjestelmään myös Bluetoothin kautta.
  4. Kun puhelin on liitetty, Spotify-sovellus näkyy auton kosketusnäytön InControl Apps -näkymässä.

Käyttääkö toiminto mobiilidataa?

Musiikin suoratoistoon käytetään mobiilidataa, ellet ole yhteydessä auton sisäiseen langattomaan verkkoon.

Jos sinulla on Premium-tili, voit kuunnella offline-tilaan ladattua musiikkia silloinkin, kun internetyhteys on heikko.