Maa-asetukset

Oletko lähdössä ulkomaille? Pakkaa Spotify mukaasi!

Premium

Jos sinulla on Premium-tilaus, voit matkustaa minne vain maa-asetuksia muuttamatta.

Jos kuitenkin muutat pysyvästi toiseen maahan, sinun on päivitettävä maksutapa sellaiseen, joka on myönnetty uudessa kotimaassasi:

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi
  2. Valitse kohdan Tilauksesi alta maksutapasi vierestä PÄIVITÄ
  3. Anna uudessa asuinmaassasi myönnetyn maksutavan tiedot.

Muutokset astuvat voimaan seuraavana laskutuspäivänä.

Spotify Free

Jos käytät Spotifyn ilmaispalvelua, voit kuunnella Spotifyta ulkomailla korkeintaan 14 päivän ajan.

Jos haluat jatkaa kuuntelua 14 päivän jälkeen, voit muuttaa maa-asetuksesi:

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi
  2. Napsauta PROFIILI
  3. Vieritä alaspäin kohtaan Maa ja valitse uusi maa pudotusvalikosta.
    Huomautus: Uusi maa näkyy valikossa vain, kun olet kyseisessä maassa.
  4. Napsauta TALLENNA PROFIILI.

Voit myös päivittää Premiumiin, jolloin voit kuunnella musiikkiasi missä vain niin pitkään kuin haluat maa-asetuksia muuttamatta.

Päivitetty viimeksi 17. syyskuuta 2020