Maa- ja markkina-alueasetukset

Oletko lähdössä ulkomaille? Pakkaa Spotify mukaasi!

Premium

Jos sinulla on Premium-tilaus, voit matkustaa minne vain asetuksia muuttamatta.

Jos kuitenkin muutat pysyvästi toiseen maahan tai eri markkina-alueelle, sinun on päivitettävä maksutapa sellaiseen, joka on myönnetty uudessa asuinpaikassasi:

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi
  2. Valitse kohdan Tilauksesi alta maksutapasi vierestä PÄIVITÄ
  3. Anna uudessa asuinpaikassasi myönnetyn maksutavan tiedot.

Muutokset astuvat voimaan seuraavana laskutuspäivänä.

Spotify Free

Jos käytät Spotifyn ilmaispalvelua, voit kuunnella Spotifyta ulkomailla korkeintaan 14 päivän ajan.

Jos haluat jatkaa kuuntelua 14 päivän jälkeen, voit päivittää asetukset:

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi
  2. Napsauta PROFIILI
  3. Vieritä alaspäin kohtaan Maa tai markkina-alue ja valitse uusi paikka pudotusvalikosta.
    Huomautus: Uusi maa tai markkina-alue näkyy valikossa vain, kun olet kyseisessä paikassa.
  4. Napsauta TALLENNA PROFIILI.

Voit myös päivittää Premiumiin, jolloin voit kuunnella musiikkiasi missä vain niin pitkään kuin haluat asetuksia muuttamatta.

Päivitetty viimeksi 02. lokakuuta 2020